Sıfırdan YKS 2026 için nasıl çalışılmalı?

PanterM

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.
2020 yılında mezun oldum diploma puanım 70, aradan 5 yıl geçti ve 2026 yazında sınava gireceğim, hedefim 30k sayısal, mühendislik, temelim tamamen sıfır hiçbir şey hatırlamıyorum bilmiyorum da ama bir şekilde yapacağım. Sıfırdan eğitim programı nasıl oluşturabilirim, neler yapmam lazım, nelere dikkat etmeliyim?

hocam ilk önce tablet almanı öneririm sıfırdan başlayacağın için çok fazla kaynak alacaksındır ve 15 bini çok rahat bulur 15 bine tablet alıp ordan youtubeden her dersden hangi hocayı anlıyorsan o hocayı açıp hocayla birlikte pdf den çözüp anlamaya çalış

30k çok zor düzenli 6 saat çalışmaya başlayın bence ne çalıştığınızdan çok ne kadar çalıştığınız önemli.

Öncelikle TYT Türkçe ve matematik çalışmaları ile başlayalım. Türkçeden bol paragraf çözün, matematikte ise konu videosu dinleyip soru çözün.

@Nisshin

30k çok zor düzenli 6 saat çalışmaya başlayın bence ne çalıştığınızdan çok ne kadar çalıştığınız önemli.

Herkes zor diyor ama malum bu devirde de yüksek sıralama yapıp iyi olmayan üniversiteler de okumanın da bir manası yok mühendislik için en iyi seçenek 30-40k görünüyor.

Telefon var yetmez mi?

Herkes zor diyor ama malum bu devirde de yüksek sıralama yapıp iyi olmayan üniversiteler de okumanın da bir manası yok mühendislik için en iyi seçenek 30-40k görünüyor.

Telefon var yetmez mi?

Dostum ilk TYT'ye başlayacaksın her dersin 0'dan konu anlatımını dinleyip, sonra ileri seviye anlatımını dinleyip sorusunu çözeceksin. Sonra TYT denemeleri çözüp eksiklerin varsa gidereceksin. AYT için de aynısını yapacaksın bu kadar.
Günde 5-8 saat falan çalışılması gerek.

Hocam burada birisinin yaparsın veya yapamazsın demesiyle olacak bir iş değil bu süreç içindeki motivasyonun ve çalışmanla alakalı.

Sıfır kampları ve kaynakları ile gidin. İlk başta matematik ve Türkçe odaklı gidin. Ardından fen derslerini bitirin, eğer hemen bitirmek istiyorsanız garanti konulara çalışıp 15 net yapabilirsiniz. Son 5 ay falan kala AYT odaklı gidin. Fen'i sakın son 1, 5-2 aya bırakmayın. Sosyal'i de sadece konu dinleyerek ve deneme çözerek halledin son 2 ayda.

Fen ve sosyale ocak ayında başlamayı planladım, bu süreçte yoğun olarak matematik ve Türkçeden ilerleyeceğim.

Fen ve sosyale ocak ayında başlamayı planladım, bu süreçte yoğun olarak matematik ve Türkçeden ilerleyeceğim.

Sayısal iseniz Sosyal'i son 1-2 aya bırakın. Fen çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…