The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.509 Makaleler 49 Çözümler 12 13 Eylül 2022 #11 hukumdarbnm dedi: Çalıştığınız sürece başaracaksınız. Genişletmek için tıkla... Ya olmazsa? Arkadaş umarım güzel yerlere gelebilir.
hukumdarbnm dedi: Çalıştığınız sürece başaracaksınız. Genişletmek için tıkla... Ya olmazsa? Arkadaş umarım güzel yerlere gelebilir.
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.298 Çözümler 7 21 Eylül 2022 #12 The Tribal Chief dedi: Ya olmazsa? Arkadaş umarım güzel yerlere gelebilir. Genişletmek için tıkla... Burada hiç çok motivasyonlu triplerine girip kesin başaracağım falan diyemeyeceğim. Ama ben elimden geldiğince yapacağım. Önceden hiç düzenli ders çalışmadığım için çok zorlanıyorum ama göreceğiz bakalım. Olmama ihtimali de büyük. Son düzenleme: 15 Eylül 2022
The Tribal Chief dedi: Ya olmazsa? Arkadaş umarım güzel yerlere gelebilir. Genişletmek için tıkla... Burada hiç çok motivasyonlu triplerine girip kesin başaracağım falan diyemeyeceğim. Ama ben elimden geldiğince yapacağım. Önceden hiç düzenli ders çalışmadığım için çok zorlanıyorum ama göreceğiz bakalım. Olmama ihtimali de büyük.