odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Sıfırdan Zirveye Javascript ve NodeJS Kursu 2020 Sıfırdan tüm detaylarıyla javascript öğrenin ve node js ile kendi sunucunuzu oluşturun www.udemy.com Sizce bu kurs nasıl arkadaşlar? Yorumlarınıza göre almayı planlıyorum.
Sıfırdan Zirveye Javascript ve NodeJS Kursu 2020 Sıfırdan tüm detaylarıyla javascript öğrenin ve node js ile kendi sunucunuzu oluşturun www.udemy.com Sizce bu kurs nasıl arkadaşlar? Yorumlarınıza göre almayı planlıyorum.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.791 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 13 Ekim 2022 #2 Hocam benimde js ögrenmem gerekte bence udemy kursları gereksiz. Çoğu sırf para kazanmak amacı ile yapiliyor.
Hocam benimde js ögrenmem gerekte bence udemy kursları gereksiz. Çoğu sırf para kazanmak amacı ile yapiliyor.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Ekim 2022 #3 odinallfather dedi: Sıfırdan Zirveye Javascript ve NodeJS Kursu 2020 Sıfırdan tüm detaylarıyla javascript öğrenin ve node js ile kendi sunucunuzu oluşturun www.udemy.com Sizce bu kurs nasıl arkadaşlar? Yorumlarınıza göre almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... MDN, W3Scools gibi sitelerden öğrenmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
odinallfather dedi: Sıfırdan Zirveye Javascript ve NodeJS Kursu 2020 Sıfırdan tüm detaylarıyla javascript öğrenin ve node js ile kendi sunucunuzu oluşturun www.udemy.com Sizce bu kurs nasıl arkadaşlar? Yorumlarınıza göre almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... MDN, W3Scools gibi sitelerden öğrenmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
A alican_12 Megapat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Ekim 2022 #4 Hocam kursun son güncellemesi 2021 de yapılmış güncelliğini yitirmiştir. Ayrıca kurslar ile belirli bir teorik bilgi elde edersiniz. Teorik bilgiyi kullanacağınız bir işte çalışmıyor / proje yapmıyorsanız bir faydası olmayacaktır.
Hocam kursun son güncellemesi 2021 de yapılmış güncelliğini yitirmiştir. Ayrıca kurslar ile belirli bir teorik bilgi elde edersiniz. Teorik bilgiyi kullanacağınız bir işte çalışmıyor / proje yapmıyorsanız bir faydası olmayacaktır.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #5 Silinen üye dedi: MDN, W3Scools gibi sitelerden öğrenmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef, İngilizce bilgim yok.
Silinen üye dedi: MDN, W3Scools gibi sitelerden öğrenmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef, İngilizce bilgim yok.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Ekim 2022 #6 odinallfather dedi: Maalesef, İngilizce bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Google çeviri yeterli oluyor. Bizzat kullanıyorum.
odinallfather dedi: Maalesef, İngilizce bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Google çeviri yeterli oluyor. Bizzat kullanıyorum.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #7 Silinen üye dedi: Google çeviri yeterli oluyor. Bizzat kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mozilla Türkçe diline çevrilmiyor
Silinen üye dedi: Google çeviri yeterli oluyor. Bizzat kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mozilla Türkçe diline çevrilmiyor
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Ekim 2022 #8 odinallfather dedi: Mozilla Türkçe diline çevrilmiyor Genişletmek için tıkla... Chrome kullanın.
odinallfather Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 557 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #9 Silinen üye dedi: Chrome kullanın. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorum zaten, W3 çevriliyor fakat diğerinde olmuyor. Pek problem değil gibi w3 kullanırım bende.
Silinen üye dedi: Chrome kullanın. Genişletmek için tıkla... Chrome kullanıyorum zaten, W3 çevriliyor fakat diğerinde olmuyor. Pek problem değil gibi w3 kullanırım bende.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 13 Ekim 2022 #10 odinallfather dedi: Chrome kullanıyorum zaten, W3 çevriliyor fakat diğerinde olmuyor. Pek problem değil gibi w3 kullanırım bende. Genişletmek için tıkla... Google Translate'e sayfa linkini yapıştırırsanız kendisi çevirir.
odinallfather dedi: Chrome kullanıyorum zaten, W3 çevriliyor fakat diğerinde olmuyor. Pek problem değil gibi w3 kullanırım bende. Genişletmek için tıkla... Google Translate'e sayfa linkini yapıştırırsanız kendisi çevirir.