Sıfırından daha pahalıya 2. el ürün almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir GTX 1070 Gaming Z konusunda da böyle yapıp, satıcıyı çileden çıkarmıştınız.

Sadece fiyatın uygun olmadığını soyleseniz sıkıntı yok. Ama her fiyatını beğenmediğiniz satıcıyada ''siz insanları kazıklıyorsunuz, siz insanları keriz yerine mi koyuyorsunuz'' demek doğru değildir.

Piyasayı bil veya bilme. Eğer ikinci el bir ilanda fahiş fiyat görürsem yorumumu yaparım. Doğruyu söylememiz neden sizi bu kadar rahatsız ediyor? İnsanları salak yerine koyarak alış veriş yapılmaz. Gelip de burda sıfırından pahalıya ikinci el ürün satmaya çalışmak nedir? Makul ve mantıklı bir fiyat verdi de biz mi baltaladık? Her neyse daha fazla yorum yapmayacağım. Ne desem adımız baltacı oluyor. Mobilden yazdığım için zor oluyor alıntılamak yada etiketlemek. @ibrahim zdemir size son cevabımdır. Siz emin olun herşeyi çok iyi biliyorsunuz...

Koymuş olduğum fiyat sana göre yüksek olabilir. Ama senin yaklaşımın yanlış. Ben kimseyi kerizlemiyorum ve zorla da satmıyorum. Bunu idrak etmen lazım. Fiyatı yüksek, aşağı çekmelisin desen bende eyvallah derim. Kapatalım konuyu burada. Bayram günü kalp kırmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı