S Sorusorucamağa Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Laptopumun şifresini unutmuştum o yüzden sıfırlıyorum fakat Windows'u sıfırlarsam sıkıntı olur mu? Sıfırlandıktan sonra Windows'u geri yüklemek için ücret talep eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Laptopumun şifresini unutmuştum o yüzden sıfırlıyorum fakat Windows'u sıfırlarsam sıkıntı olur mu? Sıfırlandıktan sonra Windows'u geri yüklemek için ücret talep eder mi?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.073 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 Para talep etmez.
GLPanter Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 24 15 Kasım 2023 #4 Talep etmez sadece Windows etkinleştirin yazısı verir. İsterseniz CMD üzerinden istersenizde key alarak devam edebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Talep etmez sadece Windows etkinleştirin yazısı verir. İsterseniz CMD üzerinden istersenizde key alarak devam edebilirsiniz.
4 443820 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 344 Çözümler 4 15 Kasım 2023 #5 GLPanter dedi: Talep etmez sadece Windows etkinleştirin yazısı verir. İsterseniz CMD üzerinden istersenizde key alarak devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows daha öncesinde etkinleştirildiyse öyle bir uyarı vermez
GLPanter dedi: Talep etmez sadece Windows etkinleştirin yazısı verir. İsterseniz CMD üzerinden istersenizde key alarak devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows daha öncesinde etkinleştirildiyse öyle bir uyarı vermez