Sıfırlama sonrası Microsoft Store yok

Founte

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Microsoft uygulamasını bulamıyorum. Arama çubuğuna yazdığımda da çıkmıyor. Birçok yöntemi denedim, yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarı nasıl sıfırladınız?
ISO dosyasının doğru olduğundan emin misiniz?
ISO dosyası Microsoft'un mu?
Lütfen sitesinden indirdiğiniz ISO ile temiz bir kurulum yapmayı, format atmayı, deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sıfırlama yapmasaydanız keşke, temiz kurulum format atın.
Bilgisayarı nasıl sıfırladınız?
ISO dosyasının doğru olduğundan emin misiniz?
ISO dosyası Microsoft'un mu?
Lütfen sitesinden indirdiğiniz ISO ile temiz bir kurulum yapmayı, format atmayı, deneyin.
Shift+yeniden başlat ile yani ayarlardan sıfırlamayı diyor.

Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra Microsoft uygulamasını bulamıyorum. Arama çubuğuna yazdığımda da çıkmıyor. Birçok yöntemi denedim, yardımcı olur musunuz?
1-PowerShell uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
2- Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml bu kodu yapıştırın.
3-Diğer satıra geçtiğinde uygulamayı kapatıp başlat tuşuna basın uygulamalar yüklenmiş olacaktır.
Olduysa çözüm işaretler misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı