Çözüldü Sıfırlama sonrası oluşan "diğer kullanıcı" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kebabetülcnbt0

Centipat
Lenovo dizüstü bilgisayarımın "C" sürücüsünü sıfırladım, (D sürücüsündeki dosyaların gitmemesi gerek) sonra Windows tekrar yüklendi ve bilgisayar oturum açma arayüzünde açıldı fakat şu zamana kadar şifresiz kullandığım bilgisayarım benden "diğer kullanıcı" adlı kullanıcının giriş bilgilerini istiyor. Ben yine de hotmail hesaplarımla girmeye çalıştım onu da kabul etmedi. Herhangi bir yönetici kullanıcı olmadığı için CMD'de çalıştıramıyorum. Bu problemi nasıl aşabilirim?

Dosya Ekleri

• 15994851072294714579215666892505.jpg
    15994851072294714579215666892505.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 145
Çözüm
Hayır öyle değil normal bir flaş bellek ile Kurulum yapacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Microsoft'tan alıntı:
Yöntem 1: Güvenli mod
  1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Oturum açma ekranına geldiğinizde, Shift tuşunu basılı tutarak Aç/Kapa.
    Görüntü
    > Yeniden başlat'ı seçin.
  2. Bilgisayarınız bir seçenek belirleyin ekranında yeniden başlatıldıktan sonra, sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat'ı seçin.
  3. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi görürsünüz. Bilgisayarınızı güvenli mod kullanarak başlatmak için ağ ilegüvenli mod için 5 veya F5'i seçin.
4. bilgisayarınızda yönetici haklarına sahip bir kullanıcı hesabıyla oturum açın.

Yöntem 2: Temiz kurulum.
Windows 10 işletim sistemine önceden sahip olduğunuzdan dolayı, Windows 10 işletim sisteminin temiz kurulumu esnasında herhangi bir lisans anahtarı kullanmanız gerekmeyecek. Bir başka bilgisayarda USB üzerine tekrar kurulum yapmanız gerekmektedir.

Microsoft'tan alıntı:
Yöntem 1: Güvenli mod
  1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Oturum açma ekranına geldiğinizde, Shift tuşunu basılı tutarak Aç/Kapa.
    Görüntü
    > Yeniden başlat'ı seçin.
  2. Bilgisayarınız bir seçenek belirleyin ekranında yeniden başlatıldıktan sonra, sorun gider > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat'ı seçin.
  3. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi görürsünüz. Bilgisayarınızı güvenli mod kullanarak başlatmak için ağ ilegüvenli mod için 5 veya F5'i seçin.
4. bilgisayarınızda yönetici haklarına sahip bir kullanıcı hesabıyla oturum açın.

Yöntem 2: Temiz kurulum.
Windows 10 işletim sistemine önceden sahip olduğunuzdan dolayı, Windows 10 işletim sisteminin temiz kurulumu esnasında herhangi bir lisans anahtarı kullanmanız gerekmeyecek. Bir başka bilgisayarda USB üzerine tekrar kurulum yapmanız gerekmektedir.
Güvenli moda girmeme izin vermiyor. Peki temiz kurulumda D sürücüsündeki dosyalarım gider mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı