Zweik Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #1 Yeniden başlata basarken Shift tuşuna basılı tuttum ve çıkan ekrandan sıfırlama seçeneğine bastım buraya kadar her şey normal ama bu işlemden sonra PC siyah ekranda kaldı hiçbir tuş işe yaramıyor. Sıfırla dediğimden beri siyah ekranda çalışıyor PC. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2021
Yeniden başlata basarken Shift tuşuna basılı tuttum ve çıkan ekrandan sıfırlama seçeneğine bastım buraya kadar her şey normal ama bu işlemden sonra PC siyah ekranda kaldı hiçbir tuş işe yaramıyor. Sıfırla dediğimden beri siyah ekranda çalışıyor PC.
cihandar Kilopat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 25 19 Haziran 2021 #2 Bu bayağı uzun süren bir işlem belki sorununu çözdün ama bu durumda kalanlar görsün. Sıfırlama Recovery bazen uzadıkça uzuyor. Sabretmek gerekiyor. Artı 0 Eksi
Bu bayağı uzun süren bir işlem belki sorununu çözdün ama bu durumda kalanlar görsün. Sıfırlama Recovery bazen uzadıkça uzuyor. Sabretmek gerekiyor.