moosmoos Hectopat Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #1 Dün akşam yanlışıkla BIOS ayarlarını defaultladım PC açılmadı bir sorun falan var dedi. Fakat sıfırlama seçeneği vardı ben de PC'yi sıfırladım sıfırladıktan sonra şöyle bir sorunla karşılaştım ve bu sefer hiçbir seçenek yok: Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2017
Dün akşam yanlışıkla BIOS ayarlarını defaultladım PC açılmadı bir sorun falan var dedi. Fakat sıfırlama seçeneği vardı ben de PC'yi sıfırladım sıfırladıktan sonra şöyle bir sorunla karşılaştım ve bu sefer hiçbir seçenek yok:
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 5 Ağustos 2017 #2 BIOS'tan ilk Boot cihazının önceden Windows kurulu olan disk olduğundan emin olun. Eğer zaten o diskten Boot ediliyorsa yeniden Windows kurun.
BIOS'tan ilk Boot cihazının önceden Windows kurulu olan disk olduğundan emin olun. Eğer zaten o diskten Boot ediliyorsa yeniden Windows kurun.