Çözüldü Sıfırlamadan sonra klavye ve mouse çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

niyxlia

Hectopat
Daha fazla  
Bilirsiniz Driver Booster diye bu uygulama var. Oradan sürücüleri önceden güncelledim sonra bilgisayarı sıfırladım giriş ekranında klavye fare çalışmıyordu ama BIOS'ta çalışıyordu. Sonra USB diske Windows 10 ISO yükledim bir şekilde PC'yi USB diskle başlattım sonra Windows'u yeniden kurunca sorun düzeldi. Şimdi yine driverlar için Driver Booster indirdim yine sıfırladım ve klavye ve fare çalışmıyor nasıl düzeltebilirim?

Driver Booster falan kullanmayın. Yanlış sürücü kuruyor ve bizde de zaten yasaklı. Sıfırlama sırasında Windows hasar alabiliyor. Tekrar format atın ve üretici sitesinden güncelleme yapın.

Boşuna sıfırlama işe yaramaz, BIOS menüsüne girip Run USB on Boot gibi bir seçenek olmalı o seçeneği enabled yapın. Eğer işe yaramaz ise Windows 7 kurup tekrar eski işletim sistemine geçebilirsiniz.

Driver Booster falan kullanmayın. Yanlış sürücü kuruyor ve bizde de zaten yasaklı. Sıfırlama sırasında Windows hasar alabiliyor. Tekrar format atın ve üretici sitesinden güncelleme yapın.

Zaten kullanmıyıcam açılırsa. Format atamadım sadece bulut indirme yaptım aynı.

Sürücüleri ile alakalı Aygıt Yöneticisi oradan kaldır diyeceğim ama oraya nasıl girecen bilmiyorum ikisi de çalışmadan. Bir daha sıfırla.

Bulut sıfırladım bir şey değişmedi.

Boşuna sıfırlama işe yaramaz, BIOS menüsüne girip run USB on boot gibi bir seçenek olmalı o seçeneği enabled yapın. Eğer işe yaramaz ise Windows 7 kurup tekrar eski işletim sistemine geçebilirsiniz.

BIOS o kadar berbat ki USB ile başlayan bir şey bile yok eskiden yapmıştım ama nasıl hatırlamıyorum.

Temiz kurulum yapın. Daha sonra ise dediğim gibi yapın.

Çözüm

Ben boot tuşunu unutmuşum hallettim şimdi bir de yeni açtığım konuya bakar mısınız ama daha henüz onaylanmadı sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı