Sıfırlamadan Windows 10'dan Windows 7 veya 8.1'e geçmek

Merhaba atkadaşlar sistemim düşük olduğu için widows 10 sistemimi yoruyor. O yüzden Windows 7 ya da 8.1'e düşmek istiyorum USB ya da CD ya da DVD yok onlar olmadan dönebilir miyim?
Windows 10 emin ol Windows 8.1'e göre daha iyi. Yani bazı tecrübelerim oldu. O yüzden söylüyorum.

Sağ olun ama RAM çok az benim 2 GB USB'de yok bu PC'nin orijinal Win'i Windows 7 ben 10'a yükselttim güncel olsun diye ama donmaya ve kasmaya başladı çoğu oyun nedenini araştırınca örendimki 2 GB RAM ile Windows 10 sistemi yorarmış işlmecim flana da kötü USB DVD ya da CD yok o yüzden formatta atamıyorum atmadan bu sistemi 8.1'e ya da 7'ye düşmezmi.
Bu yöntem biraz sağlıklı değil o yüzden olmaz dedim. ISO dosyası oldukları için bir programlar açması lazım ya da WinRAR ile klasöre çıkarması.

Şimdi sen ISO demişsin ISO tam olarak nedir USB DVD falan istermi.

Şimdi sen ISO demişsin ISO tam olarak nedir USB DVD falan istermi.
ISO demek zaten işletim sisteminin içinde olan bir dosya. Genelde rufus ile USB DVD gibi belleklere yazılır öyle format işlemi yapılır. Yükseltme yapdığınız için önceki işletim sistemine dönebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…