Sıfırlanan Huawei HG658 V2 internet yok diyor

718016

Femtopat
Daha fazla  
Dün ayarlarını bilmeden modeme reset attım. Daha sonra modemi arayüzden kurdum dün “eylem gerekiyor” diyordu. Şimdi demiyor ama “internet yok" diyor. Nasıl çözebilirim? Kapatıp açtım yine de sorun çözülmedi. WLAN ve DSL ışığı hep yanıyor İnternet ışığı 5 saniyede bir yanıp sönüyor

Son düzenleme:
Dün ayarlarını bilmeden modeme reset attım. Daha sonra modemi arayüzden kurdum dün “eylem gerekiyor” diyordu. Şimdi demiyor ama “internet yok" diyor. Nasıl çözebilirim? Kapatıp açtım yine de sorun çözülmedi.

Modemi köprü olarak ya da modemi verenden başka ISS ile kullanıyorsanız yeniden ayar çekmeniz gerek.

Modemin yanındaki noktaya iğne sokup mu yaptın? eğer öyle yapmadıysan iğne yardımıyla o noktaya basılı tut tekrar reset at. Belki bir hata olmuştur düzelir.

Modemin yanındaki noktaya iğne sokup mu yaptın? Eğer öyle yapmadıysan iğne yardımıyla o noktaya basılı tut tekrar reset at. Belki bir hata olmuştur düzelir.

Evde iğne yoktu toka ile yaptım dün 3 defa reset attım ve kurması bayağı stresliydi resetlemeden bir çözümü yok mu teknik destek çağırmam gerekiyor mu?

Modemin yanındaki noktaya iğne sokup mu yaptın? Eğer öyle yapmadıysan iğne yardımıyla o noktaya basılı tut tekrar reset at. Belki bir hata olmuştur düzelir.

Evde iğne yoktu toka ile yaptım dün 3 defa reset attım ve kurması bayağı stresliydi resetlemeden bir çözümü yok mu teknik destek çağırmam gerekiyor mu?

Modemi köprü olarak mı kullanıyorsun? Yoksa farklı ISS kullanımı mı? Örneğin. Vodafone'un verdiği modemi TurkNet de kullanmak.
Hocam pek bir bilgim yok çünkü ablamın evindeyim ama sanırım Türk telekomdan alınmış huawei interneti

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı