Sıfırlanan USB'deki dosyalar nasıl geri getirilir?

Solox18

Centipat
Daha fazla  
Mehabalar,

Üstadlarım flash bellekimde PS2. oyunları atarken sanırım virüslü indirip atmış. Belleği taktıktan sonra dondu ve yanıt verilemiyor hatası ile 5 dk dondu.

Tüm ekranları kilitledi adeta. USB'yi çıkarıp taktıktan sonra uyarı geliyor flash belleği açıyorum ama içi boşalmış gördüm.

Ekran görüntüleri yükledim.

Dosyaları nasıl kurtarabilirim acaba? Bilen biri var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

Flask belleği ve belgeleri kurtarmak istiyorum. Flash olmasa da olur da içindekiler önemli benim için.

Not: Biçimlendire bastığımda da işlem yapmıyor. 0 Bayt diye kalıyor öyle.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Hangi program ya da işlem ile kurtarabilirim. Yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?

Merhaba,

Üstadlarım konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürşer

Mehabalar,

Üstadlarım flash bellekimde PS2. oyunları atarken sanırım virüslü indirip atmış. Belleği taktıktan sonra dondu ve yanıt verilemiyor hatası ile 5 dk dondu.

Tüm ekranları kilitledi adeta. USB'yi çıkarıp taktıktan sonra uyarı geliyor flash belleği açıyorum ama içi boşalmış gördüm.

Ekran görüntüleri yükledim.

Dosyaları nasıl kurtarabilirim acaba? Bilen biri var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

Flask belleği ve belgeleri kurtarmak istiyorum. Flash olmasa da olur da içindekiler önemli benim için.

Not: Biçimlendire bastığımda da işlem yapmıyor. 0 Bayt diye kalıyor öyle.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Hangi program ya da işlem ile kurtarabilirim. Yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba?

Merhaba,

Üstadlarım konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürşer
..

Dosya Ekleri

• Usb dosya açılmaması görünt.JPG
    Usb dosya açılmaması görünt.JPG
    72,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Usb okuma ve taşıma sorunu.JPG
    Usb okuma ve taşıma sorunu.JPG
    88,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri