Sıfırlanan Windows'tan güncellemeler silinir mi ?

Makaleler
17
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı sıfırlıyacağım ama merak ettiğim bir şey var. Acaba windows update ile gelen güncellemeleri de silecek mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yakın zamanda sıfırlamayı düşünüyorum. Umarım cevap veren birisi olur.

Eğer işletim sistemi üzerinden sıfırlama yapacaksanız silinmez. Nasıl? Mesela bilgisayarınızda Win 8.1 yüklü. Windows 10'u Microsoft sitesi üzerinden indirdiniz ve flasha yazdınız. Sonra Deamons Tool ile açıp kuruluma başlatırsanız silinmez.

Ama formata normal bios üzerinden başlarsanız HDD Partitiona göre ya C yada D sürücünüzün içindekileri kaybedersiniz.

Dedikleriniz biraz kafamı karıştırdı. Şimdi sorun gider menüsünden bu bilgisayarı sıfırla yerine gelince bütün dosyalar ve driver'lar dahil bir temizleme yaparsam gidecek mi ? Gitmesi daha iyi olur çünkü Windows Update dosyaları birbirine girdi.

Evet gider. Sonuçta sıfırlama yapıyorsun.

Yükseltme yapmadan sıfırdan kurdum, şimdi deniyorum hocam sonuçları yazarım bitince.

Güncellemeler siliniyor ve format atmaktan çok daha uzun sürüyor. Bunun yerine format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…