tmyu54 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Steam şifresini değiştirdim ve "invalid credentials supplied" hatası alıyorum telefondan. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Steam şifresini değiştirdim ve "invalid credentials supplied" hatası alıyorum telefondan. Nasıl çözebilirim?
dmrky Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 65 Çözümler 2 10 Haziran 2023 #2 tmyu54 dedi: Steam şifresini değiştirdim ve "invalid credentials supplied" hatası alıyorum telefondan. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
tmyu54 dedi: Steam şifresini değiştirdim ve "invalid credentials supplied" hatası alıyorum telefondan. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyin.
KS KS tmyu54 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Olmadı mobilden uygulmayı silip yükledim Steam Guard'a erişemediğim için kod aldım 2 gün takas banı aldım. Bunu takas bansız düzeltemez miyiz? Artı 0 Eksi
Olmadı mobilden uygulmayı silip yükledim Steam Guard'a erişemediğim için kod aldım 2 gün takas banı aldım. Bunu takas bansız düzeltemez miyiz?
swexy53 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 366 Çözümler 3 15 Haziran 2023 #4 tmyu54 dedi: Olmadı mobilden uygulmayı silip yükledim Steam Guard'a erişemediğim için kod aldım 2 gün takas banı aldım. Bunu takas bansız düzeltemez miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
tmyu54 dedi: Olmadı mobilden uygulmayı silip yükledim Steam Guard'a erişemediğim için kod aldım 2 gün takas banı aldım. Bunu takas bansız düzeltemez miyiz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü?
KS KS tmyu54 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 Evet çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
B botmojuk Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 tmyu54 dedi: Evet çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün anlatır mısın? Bende aynı hatayı alıyorum ve düzeltemedim. Artı 0 Eksi
tmyu54 dedi: Evet çözdüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün anlatır mısın? Bende aynı hatayı alıyorum ve düzeltemedim.
noskillmert Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.929 Çözümler 1 11 Ağustos 2023 #7 Nasıl çözdünüz acaba? Bende şu an aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 29 Ağustos 2023 #8 tmyu54 dedi: Evet çözdüm. Genişletmek için tıkla... Çözdüm yazıp bırakmasaymışsın keşke. Nasıl çözdüğünü yazarsan çok fazla insana yardımcı olmuş olursun. Artı 0 Eksi
tmyu54 dedi: Evet çözdüm. Genişletmek için tıkla... Çözdüm yazıp bırakmasaymışsın keşke. Nasıl çözdüğünü yazarsan çok fazla insana yardımcı olmuş olursun.
nykous Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #9 gods dedi: Çözdüm yazıp bırakmasaymışsın keşke. Nasıl çözdüğünü yazarsan çok fazla insana yardımcı olmuş olursun. Genişletmek için tıkla... Sanırım tek çaresi ya uygulamayı silip yüklemek ya da biraz beklemek bende çok oluyor bu hata her zaman bekliyorum. Artı 0 Eksi
gods dedi: Çözdüm yazıp bırakmasaymışsın keşke. Nasıl çözdüğünü yazarsan çok fazla insana yardımcı olmuş olursun. Genişletmek için tıkla... Sanırım tek çaresi ya uygulamayı silip yüklemek ya da biraz beklemek bende çok oluyor bu hata her zaman bekliyorum.
KS KS tmyu54 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #10 Telefonun yeniden açıp kapayınca bende geçiyor. Artı 0 Eksi