Steam Şifre kabul etmiyor

ThieAdra

Yoctopat
Daha fazla  
Steam hesabım bir anda bilgisayarımdan çıkış yaptı ve doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmedi bunu bir 10 gün önce bir kere daha yaptı e-postama mail göndererek şifremi değiştirmiştim ama şu an aynı şifreyi girmeme rağmen şifreyi kabul etmiyor ve e-postama mail göndermek istediğim zaman maili gönderdik diyor ama mailime hiçbir şey gelmiyor Steam supporta yazdım ama hala bir dönüş alamadım 10 yıllık hesap içerisinde bir sürü oyun var bilen eden var mı?
Ekran görüntüsü 2026-01-07 073655.png
Ekran görüntüsü 2026-01-06 192533.png

Hocam, Steam mobil uygulamasında guard vb eklemediniz mi hesaba bu kadar uzun süredir? Eğer Steam mobil uygulamasından giriş yaptıysanız, ekrandaki QR kodu okutarak direkt girebiliyorsunuz.

Hocam, Steam mobil uygulamasında guard vb eklemediniz mi hesaba bu kadar uzun süredir? Eğer Steam mobil uygulamasından giriş yaptıysanız, ekrandaki QR kodu okutarak direkt girebiliyorsunuz.

Hocam normalde Steam Guard ilk çıktığında kurdum fakat şu an Steam Guard kullanamıyorum telefonum kırıldı o yüzden iptal etmek zorunda kaldım, iptal etmeseydim sürekli telefona kod gönderecekti o yüzden zorunlu iptal etmek zorundayım ve hala Steam'e giriş yapamıyorum. Steam Support'da bir geri dönüş sağlamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı