Şifre olmadan iCloud nasıl kaldırılır?

FrostyDP

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bayağıdır evimde duran iPhone 6 Plus bir cihaz var. Bu cihazı iş telefonuma çevirmek istiyorum o yüzden kullanmak istiyorum fakat cihazda ne zaman kurduğumu bile hatırlamadığım başka bir iCloud hesabı mevcut. Dışarıda tanıdığım teknik servisler yüksek ücretlere kırıp sıfırlıyorlar fakat pek de bu paraları veresim yok açıkçası ama mecbur kalırsam bir telefona para vermek yerine kırdırmak zorunda kalabilirim. Var mı bunu kendim kırmanın atlamanın falan bir yolu? Ayrıca arkadaşlar servis falan demeyin 8 senelik cihaz garantisi vs. hiçbir şeyi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturası duruyorsa açıyorlar, para almaz diye düşünüyorum yetkili servis.

Merhaba, bayağıdır evimde duran iPhone 6 Plus bir cihaz var. Bu cihazı iş telefonuma çevirmek istiyorum o yüzden kullanmak istiyorum fakat cihazda ne zaman kurduğumu bile hatırlamadığım başka bir iCloud hesabı mevcut. Dışarıda tanıdığım teknik servisler yüksek ücretlere kırıp sıfırlıyorlar fakat pek de bu paraları veresim yok açıkçası ama mecbur kalırsam bir telefona para vermek yerine kırdırmak zorunda kalabilirim. Var mı bunu kendim kırmanın atlamanın falan bir yolu? Ayrıca arkadaşlar servis falan demeyin 8 senelik cihaz garantisi vs. hiçbir şeyi yok.
DFU moduna aldıktan sonra 3u tools ile iOS 12'ye restore edebilirsiniz.

Şu videoyu deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yöntem işe yarıyormuş evet fakat eğer ücretli sürüm program kullanılmazsa SIM görmüyormuş cihaz ki benim için önemli olan SIM görmesi çünkü bu cihazı iş telefonu yapacağım.

Zamanında benim de başıma geldi. Şifre olmadan açamıyoruz ancak iCloud remove videoları var onları izleyip yapabilirsin. Tek çare bu başka yok.

Zamanında benim de başıma geldi. Şifre olmadan açamıyoruz ancak iCloud remove videoları var onları izleyip yapabilirsin. Tek çare bu başka yok.

Cihazın kilit ekranında şifre yok onlar açık cihazı kullanabiliyorum şu an tek sıkıntı iCloud olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı