Modeminizin modelini öğrenip nasıl kurulum yapıldığına bakın. Orada giriş için bilgiler verilecektir. İlk başta kullanıcı adanızı ve şifrenizi girin der. Sonra eğer bilmiyorsanız şunu şunu yazarak giriş yapabilirsiniz veya frimayı arayarak kullanıcı adı ve şifrenizi öğrebilirsiniz der.
1. adım: İnternet tarayıcınızı açın. 2. adım: Arama kısmına 192.168.1.1 yazın (bu adres modemden modeme değişiklik gösterebilir) 3. adım: Modemin IP’sine girdiğinizde sizi kullanıcı adı ve şifre ekran karışılayacak. Bu kullanıcı adı ve şifreler TTNET kullanıcısı iseniz genellikle; admin-TTNET şeklinde oluyor. Diğer internet sağlayıcılarının şifrelerine de aşağıdan ulaşabilirsiniz. Airties (TTNET)
Sağlayıcıların şifreleri tam liste:
Sanırım modemin arkasında ya da kurulum kılavuzunda yazan bilgiler ile giriş sağlayamıyorsunuz.
Modem internet hizmetinizle birlikte gelen bir modemse, servis sağlayacınızı arayarak resetleme işlemi yaptırabilirsiniz.
Modem arayüzüne eriştikten sonra şifreni değiştirmeni tavsiye ederim. Değiştirdiğin şifreyi ya bir yere not al ya da unutma. Modem arayüzüne başka birinin eriştiğini düşünmek istemiyorum, eminim sizde istemezsiniz. İyi forumlar.
Modem arayüzüne eriştikten sonra şifreni değiştirmeni tavsiye ederim. Değiştirdiğin şifreyi ya bir yere not al ya da unutma. Modem arayüzüne başka birinin eriştiğini düşünmek istemiyorum, eminim sizde istemezsiniz. İyi forumlar.