Şifre sorma ekranı gelmiyor

MertDemirci

Hectopat
Geçenlerde bir çocuğun bilgisayarını tamire gittim. Çocuğun annesi bilgisayara şifre koymak istiyordu. Bende kolay bir işlem olduğu için 2 dakikada yaparım zannediyordum. Ama bilgisayara kurulan xp sahte olduğu için işletim sisteminde çok fazla değişiklik yapılmış. Bilgisayarın şifresini değiştirdim, bilgisayara rest attım. Ama şifre sorma ekranını es geçti ve oturum açıldı. Böyle saçma sapan bir sorun var anlayacağınız. Çözüme kavuşturmak için neler yapmam lazım ?

Windows 8 ya da Windows 7. Windows 8 etkinleştirme zor olur onlar için artı sahte kuracaksan Windows 7 kur. Windows 7 etkinleştirme kolay.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane kod 1 tane Key girmek çok mu zor?

Olur onlar için diye belirtim.
Zaten sorun için seni çağırmışlar.

Ama bilgisayara kurulan xp sahte olduğu için işletim sisteminde çok fazla değişiklik yapılmış.

Geçenlerde bir çocuğun bilgisayarını tamire gittim. Çocuğun annesi bilgisayara şifre koymak istiyordu. Bende kolay bir işlem olduğu için 2 dakikada yaparım zannediyordum. Ama bilgisayara kurulan xp sahte olduğu için işletim sisteminde çok fazla değişiklik yapılmış. Bilgisayarın şifresini değiştirdim, bilgisayara rest attım. Ama şifre sorma ekranını es geçti ve oturum açıldı. Böyle saçma sapan bir sorun var anlayacağınız. Çözüme kavuşturmak için neler yapmam lazım ?

Sahte vede Windows 8 kuracaksan her 6 ay yada 3 ayda bir etkinleştirme tazalemen gerekir
zorluğu bu.

Yaklaşık 9 ay 11 gündür Windows 8 kullanıyorum. Bir yenileme gereği duymadım. Ayrıca kod girmenin yanı sıra, KMSPico programı ile etkinleştirmek 1 tık...

Her şey member13 etkinleştirme demesiyle başladı Arkadaşlar etkinleştirmeden bahsetmiyorum Çocuğun annesi bilgisayara parola konulmasını istiyor. Çocuk zırt pırt bilgisayarı açıp oyun oynamasın diye Hani denetim masası-kullanıcı hesapları-bilgisayar yöneticisi-parola oluştur bölümünden bahsediyorum. Ben parola oluşturdum bilgisayara fakat bilgisayara rest attığımda parola gir ekranının gelmesi gerekirken o bölümü es geçip masaüstünü açıyor.

Anlayacağınız bilgisayara yöneticisine hangi parola verilirse verilsin parola ekranı gelmeden direkt masaüstüne geçiyor. Bu parola gir ekranı gelmesi için ne yapmamız gerekiyor ayarları nedir ? Tek çözüm format atmak mı ? Cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…