Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 31 Ocak 2022 #1 Desenli bir şifrem vardı ve bunu unuttum. Yeniden başlattığımda deneme sayısı sıfırlanıyor mu? Birden çok deneme imkanımın olması için ne yapmam gerek?
Desenli bir şifrem vardı ve bunu unuttum. Yeniden başlattığımda deneme sayısı sıfırlanıyor mu? Birden çok deneme imkanımın olması için ne yapmam gerek?
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 31 Ocak 2022 #2 Hatırladığım kadarıyla ama denemekten zarar gelmez.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Ocak 2022 #3 Kilitlenebiliyor. Eğer aktif ettiyseniz de dosyalar silinebilir.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 1 Şubat 2022 #4 Şifreyi hatırladım arkadaşlar tamamdir. Yorumları kapatma var mı bulamadım.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Şubat 2022 #5 Wörp dedi: Yorumları kapatma var mı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Neden herkes konuyu kilitlemek istiyor? Çok istiyorsan konuyu raporla, kapamak istediğini yaz. Moderatör isterse kapar.
Wörp dedi: Yorumları kapatma var mı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Neden herkes konuyu kilitlemek istiyor? Çok istiyorsan konuyu raporla, kapamak istediğini yaz. Moderatör isterse kapar.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 1 Şubat 2022 #6 AXCHNEER dedi: Neden herkes konuyu kilitlemek istiyor? Çok istiyorsan konuyu raporla, kapamak istediğini yaz. Moderatör isterse kapar. Genişletmek için tıkla... Başka biri gelmesin sorunun çözüldüğü anlaşılsın diye.
AXCHNEER dedi: Neden herkes konuyu kilitlemek istiyor? Çok istiyorsan konuyu raporla, kapamak istediğini yaz. Moderatör isterse kapar. Genişletmek için tıkla... Başka biri gelmesin sorunun çözüldüğü anlaşılsın diye.