Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 29 Mart 2022 #11 Peki tarayıcıda kayıtlı şifreleri bitwardena aktarabilir miyim?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 29 Mart 2022 #12 Bitwarden kullaniyorum oneririm.
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #13 Ücret vermek istemiyorsan Bitwarden en iyi seçenek. Gerkçek Bakanlığı dedi: Peki tarayıcıda kayıtlı şifreleri bitwardena aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan dışarı aktar dedikten sonra çıkardığın dosyayı Bitwarden'a kolayca atabilirsin. Ancak ben NordPass kullanıyorum tavsiye ederim (ücretli). clarkberk dedi: Kaspersky Password Manager. Ama telefonda kullanılabiliyormu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuanda bunun üzerinde çalışıyorum, birkaç gün içinde yayınlayacağım.
Ücret vermek istemiyorsan Bitwarden en iyi seçenek. Gerkçek Bakanlığı dedi: Peki tarayıcıda kayıtlı şifreleri bitwardena aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsan dışarı aktar dedikten sonra çıkardığın dosyayı Bitwarden'a kolayca atabilirsin. Ancak ben NordPass kullanıyorum tavsiye ederim (ücretli). clarkberk dedi: Kaspersky Password Manager. Ama telefonda kullanılabiliyormu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şuanda bunun üzerinde çalışıyorum, birkaç gün içinde yayınlayacağım.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 29 Mart 2022 #14 Bitwarden öneririm. Çokça özellik var ve ücretsiz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #15 @Gerkçek Bakanlığı Windows, Android, iOS, Linux ve macOS platformunda çalışıyor.