Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kafam dağınıkken bir özel resmimi şifreleyip kaydetmiştim fakat şifresini unuttum ve hatırlıyamıyorum o şifreyi. Kırma ya da kaldırma yöntemi var mı? Varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta kafam dağınıkken bir özel resmimi şifreleyip kaydetmiştim fakat şifresini unuttum ve hatırlıyamıyorum o şifreyi. Kırma ya da kaldırma yöntemi var mı? Varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 6 Mayıs 2021 #2 Dostum hangi algoritma ve mümkünse hangi program ile şifrelediğin hakkında detay verirsen yardımcı olmaya çalışırız tabii ki.
Dostum hangi algoritma ve mümkünse hangi program ile şifrelediğin hakkında detay verirsen yardımcı olmaya çalışırız tabii ki.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 6 Mayıs 2021 #3 Aradığınız yazılım burada. Unlock Folder Lock and Retrieve Files without Password – EaseUS
Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 tacohub dedi: Dostum hangi algoritma ve mümkünse hangi program ile şifrelediğin hakkında detay verirsen yardımcı olmaya çalışırız tabii ki. Genişletmek için tıkla... Dostum program yardımı ile değil gelişmiş seçeneklerden yaptım.
tacohub dedi: Dostum hangi algoritma ve mümkünse hangi program ile şifrelediğin hakkında detay verirsen yardımcı olmaya çalışırız tabii ki. Genişletmek için tıkla... Dostum program yardımı ile değil gelişmiş seçeneklerden yaptım.