Şifreler Kaspersky Password Manager'dan Google'a nasıl taşınır?

505552

Kilopat
Kaspersky Password Manager'da şifreleri dışa aktarmak istediğimde bütün şifreleri .txt dosyasına yazıp veriyor. Google şifre yöneticisi ise şifreleri içe aktarmak için ".csv" dosyası istiyor. Nasıl aktarabilirim?

İnternete txt to csv converter yaz dönüştür.

Bütün şifrelerimi internetteki bir siteye yüklemek güvenli değil gibi arkadaşlar.

Açıkçası parolalarınızı Google'a yüklemek çok güvenli değil. Elbette Kaspersky de güvenli değil ama Kaspersky bir çok avantajla geliyor zaten. Geçen sene Ramazanda aldığım 1 yıllık Kaspersky antivirüs yanına bir çok uygulamayı da getirdi. VPN, password manager, safe kids vs. Password manager başlı başına çok iyi bir uygulama. Otomatik doldurma özelliği var, parola denetimi var, şifrelerin Dark webe düşmüş mü onu kontrol ediyor. Üstüne üstlük 1-99'a kadar klavyedeki bütün karakterleri seçebileceğin(sayı,harf, sembol) parola oluşturucu bile mevcut. Ben telefonda ve bilgisayarda kullanıyorum çok memnunum

Google'da kayıtlı şifreler ancak virüsle ele geçirilebilir, e Kaspersky Plus kullanıyorum, engellesin bir zahmet Kaspersky'nin her şifre yöneticisini açtığımda ana parola istemesi canımı sıkıyor. Windows Hello ile giriş getirdiler ama onu kullanabilmek için ilk açışta yine ana parola girmek gerekiyor, sanki VDS kullanıyoruz da 7/24 bilgisayarımız açıkmış gibi muamele görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…