AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #11 Parolalarımı Wordpad'e yazdım, Wordpad dosyasını da ZIP'leyip şifreledim. Parola yöneticileri kadar iyi olmasa da açıkta bırakmaktan iyidir.
Parolalarımı Wordpad'e yazdım, Wordpad dosyasını da ZIP'leyip şifreledim. Parola yöneticileri kadar iyi olmasa da açıkta bırakmaktan iyidir.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2023 #12 Eyüphan KAYA dedi: Kağıda yazıp cüzdanda taşıyın hocam. Ben öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam cüzdanı çalan dijital hesapları çalışmaya çalışır, Ve bunu kanıt olarak sunamazsın bizim polislerimiz o kadar mantıklı çalışmıyor bende. Çalmasa bile bir yerde düşürse unutsa yine aynı olay olur, Ama en garanti yol ezberlemek.
Eyüphan KAYA dedi: Kağıda yazıp cüzdanda taşıyın hocam. Ben öyle yapıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam cüzdanı çalan dijital hesapları çalışmaya çalışır, Ve bunu kanıt olarak sunamazsın bizim polislerimiz o kadar mantıklı çalışmıyor bende. Çalmasa bile bir yerde düşürse unutsa yine aynı olay olur, Ama en garanti yol ezberlemek.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Mart 2023 #13 Ben kendime şifre yöneticisi yazdım. AES-256 ile şifreliyor ve sadece benim girdiğim özel anahtar ile açılıyor
Ben kendime şifre yöneticisi yazdım. AES-256 ile şifreliyor ve sadece benim girdiğim özel anahtar ile açılıyor
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 16 Mart 2023 #14 Siberci07 dedi: Hocam yazılım ile buluna biliyor hatta o kadar iyi bulunuyor ki sizin yıllar önce yazılan şeyleri bile bula biliyorlar. Bunun yerine bir kağıda yazıp buzdolabına ya da başka bir metal yüzeye magnet sayesinde yapıştırın, en azından sadece fiziksel olarak bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Not defterinde eskiden varsa ve silindiyse hâlâ bulunabilir mi? Son düzenleme: 16 Mart 2023
Siberci07 dedi: Hocam yazılım ile buluna biliyor hatta o kadar iyi bulunuyor ki sizin yıllar önce yazılan şeyleri bile bula biliyorlar. Bunun yerine bir kağıda yazıp buzdolabına ya da başka bir metal yüzeye magnet sayesinde yapıştırın, en azından sadece fiziksel olarak bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Not defterinde eskiden varsa ve silindiyse hâlâ bulunabilir mi?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 16 Mart 2023 #15 Amatör bir hacker bile o dosyayı ele geçirebilir. Bir şifre uygulaması kullanabilirsiniz, örneğin Kaspersky Password Manager.
Amatör bir hacker bile o dosyayı ele geçirebilir. Bir şifre uygulaması kullanabilirsiniz, örneğin Kaspersky Password Manager.
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 16 Mart 2023 #16 382019 dedi: Amatör bir hacker bile o dosyayı ele geçirebilir. Bir şifre uygulaması kullanabilirsiniz, örneğin Kaspersky Password Manager. Genişletmek için tıkla... Eskiden not defterinde varsa ve silindiyse hâlâ bulanabilir mi? 300319 dedi: Sadece 7 satır kod ile not defteri içerisinde ne kadar şifre varsa hepsi alınabilir Bu yüzden. Şifreler çift yönlü şifreleme kullanan programlar üzerinde tutulması lazım. Kaspersky Password Manager gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam not defterinden silindiyse hâlâ bulunabilir mi? Son düzenleme: 16 Mart 2023
382019 dedi: Amatör bir hacker bile o dosyayı ele geçirebilir. Bir şifre uygulaması kullanabilirsiniz, örneğin Kaspersky Password Manager. Genişletmek için tıkla... Eskiden not defterinde varsa ve silindiyse hâlâ bulanabilir mi? 300319 dedi: Sadece 7 satır kod ile not defteri içerisinde ne kadar şifre varsa hepsi alınabilir Bu yüzden. Şifreler çift yönlü şifreleme kullanan programlar üzerinde tutulması lazım. Kaspersky Password Manager gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam not defterinden silindiyse hâlâ bulunabilir mi?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2023 #17 burk19 dedi: Eskiden not defterinde varsa ve silindiyse hâlâ bulanabilir mi? Hocam not defterinden silindiyse hâlâ bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak evet, Pratikte zor diye biliriz.
burk19 dedi: Eskiden not defterinde varsa ve silindiyse hâlâ bulanabilir mi? Hocam not defterinden silindiyse hâlâ bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak evet, Pratikte zor diye biliriz.
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 16 Mart 2023 #18 Siberci07 dedi: Teknik olarak evet, pratikte zor diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Silinmiş olsa bile nasıl bulunabilir hocam, eskiden yazan varsa hâlâ tehlikede mi? Siberci07 dedi: Teknik olarak evet, pratikte zor diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben bunları okumadan önce yazıyordum hocam ya. Sildim not defterinden şimdi umarım bir şey olmaz. Son düzenleme: 16 Mart 2023
Siberci07 dedi: Teknik olarak evet, pratikte zor diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Silinmiş olsa bile nasıl bulunabilir hocam, eskiden yazan varsa hâlâ tehlikede mi? Siberci07 dedi: Teknik olarak evet, pratikte zor diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben bunları okumadan önce yazıyordum hocam ya. Sildim not defterinden şimdi umarım bir şey olmaz.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2023 #19 burk19 dedi: Silinmiş olsa bile nasıl bulunabilir hocam, eskiden yazan varsa hâlâ tehlikede mi? Ben bunları okumadan önce yazıyordum hocam ya. Sildim not defterinden şimdi umarım bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam niye böyle bir şey soruyorsunuz ona göre cevap vericem.
burk19 dedi: Silinmiş olsa bile nasıl bulunabilir hocam, eskiden yazan varsa hâlâ tehlikede mi? Ben bunları okumadan önce yazıyordum hocam ya. Sildim not defterinden şimdi umarım bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam niye böyle bir şey soruyorsunuz ona göre cevap vericem.
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 16 Mart 2023 #20 Siberci07 dedi: Hocam niye böyle bir şey soruyorsunuz ona göre cevap vereceğim. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım? Ben bu konuyu açmadan not defterine yazıyordum, siz söyleyince sildim hemen bir kağıda geçirip.
Siberci07 dedi: Hocam niye böyle bir şey soruyorsunuz ona göre cevap vereceğim. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlamadım? Ben bu konuyu açmadan not defterine yazıyordum, siz söyleyince sildim hemen bir kağıda geçirip.