Şifreler not defterinde tutulur mu?

Son düzenleme:
Öyle yapıyorum hocam.

Hocam nasıl buluncağını anlatmanızı istemiyorum önceden yazan ama şimdi silen biriyim ne yapabilirim o yüzden soruyorum. Nasıl buluncağını anlatmayın yani.
O olay adli bilişime giriyor, Ve bunlar için özel yazılımlar ve cihazlar oluyor.

Kısaca o yazdığın şeyler bilgisayar parçalarının içinde iz olarak kalıyor ve bir şekilde bulunuyor.

Adli bilişim teknikleri yaz öğrenirsin zaten, Ya da silinen dosya nasıl getirilir (veri getirme) gibi ama bunların çok daha teknik bilgi sahibi olan kişiler tarafından kullanılan var.

Hocam ben bulmak falan istemiyorum, telefonumda not defterine yazıyordum bu konudan sonra sildim. Ne yapabilirim bulunmaması için ya da bir şey yapabilir miyim?

Hocam ben bulmak falan istemiyorum, telefonumda not defterine yazıyordum bu konudan sonra sildim. Ne yapabilirim bulunmaması için ya da bir şey yapabilir miyim?
Hocam şu anki bilginiz ile yapamazsınız, Kaldı ki başka biride bu işlemi yapmaz.

Hocam şu anki bilginiz ile yapamazsınız, kaldı ki başka biride bu işlemi yapmaz.

Hocam teşekkürler dedikleriniz için. Zaten ben sildiğimi bulmak ya da başka birininkini bulmak istemiyorum. Sadece not defterinde tutmanın riskli olduğunu öğrenince not defterinden sildim her şeyi. Birinin bulabilmesi ihtimalini sordum. Ya da bulunmasını nasıl önleyebilirim var mı bir yöntem.

Hocam onu bilen bunuda bilir o yüzden bir şey yapamazsınız, Ayrıca böyle bir olayın size denk gelme olasılığı İngiltere kraliyet soyundan gelme ihtimaliniz ile aynı eşitlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…