Hocam hiç bir şey anlamadım. Mesela oluş tarihinde 5 ve 2 nedir? Ve onları neden çıkartıyoruz? Oluşturulduğu ay 1*2 nedir? Temmuz ayı 7. ay değil mi? 1-2 sayıları nereden çıktı ve onları neden çarpıyoruz? İşlem sonucunda 16 sayısı nereden çıktı? 1*2=2 değil mi?

Şöyle güzelce bayağı açıklayıcı anlatırsanız çok iyi olur.

Cevapla seçeneğine tıklayarak cevap veriniz.

Anlatayım, (Oluşturulduğu ay+1*2) örneğinde matematiksel işlem sırası yok yani;
Temmuz (7. ay) (7+1*2) = (8*2) = 16 sonucunu böyle elde ediyoruz. Soldan sağa işlem önceliği var. Çarpmada değil.
@cagatayyers Hocam 10-15 yıldan başlıyormuş. Merak etmeyin, ilk fırsat bulduğumda bilgisayarı sizin arşivinizin şifreyi bulmaya adayacağım.

Teşekkür ederim cok saolun

Yazdığınız formül yanlış. (Oluşturulduğu ay+1*2) yazdığınızda ay Temmuz ise eğer, (7+1*2) olur. Bu da (7+2) demektir. Bu da 9 yapar.

Yazdığınız formül yanlış. (Oluşturulduğu ay+1*2) yazdığınızda ay Temmuz ise eğer, (7+1*2) olur. Bu da (7+2) demektir. Bu da 9 yapar.
Okumadan yazmayın diye 40 kere söylüyorum. Formül yanlış falan değil. "İŞLEM ÖNCELİĞİ BU FORMÜLDE GEÇERSİZ" Tabii, işlem önceliği ile de deneyebilirsiniz.

Denemek için bir PDF dosyasını şifreledim. Şifreyi basit olması için 1905 olarak ayarladım. Kullandığım sürüm 5.70 x64. 31 Mart 2019 tarihinde oluşturdum. WIN-153-8-19-RAR şifresi ile çözmeyi denedim fakat hata verdi.

Eski sürümler ile deneyin. Sürümüm 5.70 demişsiniz, dediğim sürüm, 5.20. Daha eski versiyonlarda da deneyebilirsiniz. Bu arada yeni farkettiğim şey, şifrenin açılabilmesi için arşivin eski versiyonlarla oluşturulmuş olması lazım yani, x<5.20.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…