Şifremi unuttum tuşuna basılınca değişim ekranının gelmemesi

SiyahiKalınKedi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, mail şifresinin unuttum ve şifremi unuttuma tıklayınca şöyle bir hata çıkıyor;

1699915551008.png

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mailinizde kurtarma e postası veya kurtarma telefon numarası yoksa geçmiş olsun güvenlik aşamalarından doğru geçemediğiniz takdirde mailinizi alamazsınız. Aklınızda bulunsun bir sonraki mail açımınızda telefon numarası ve e-posta adresini ekleyin çalınması veya şifre unutma durumunda en çok işe yarayan faktörlerdir.

Herhangi bir soru sormadan veriyor bu hatayı.Daha önceden de hiç şifremi unuttum a tıklamadım
başka bir cihazdan giriş yapmayı denermisiniz?

Mailinizde kurtarma e postası veya kurtarma telefon numarası yoksa geçmiş olsun güvenlik aşamalarından doğru geçemediğiniz takdirde mailinizi alamazsınız. Aklınızda bulunsun bir sonraki mail açımınızda telefon numarası ve e-posta adresini ekleyin çalınması veya şifre unutma durumunda en çok işe yarayan faktörlerdir.

başka bir cihazdan giriş yapmayı denermisiniz?
Bundan sonra telefon numarası yada e-posta ekleyeceğim.
Telefondan denedim gene aynı hatayı veriyor

Merhaba, mail şifresinin unuttum ve şifremi unuttuma tıklayınca şöyle bir hata çıkıyor;

Eki Görüntüle 2013888

Ne yapmalıyım?
Eğer bir kurtarma maili ve telefon kayıtlı değilse. 2 faktörlü doğrulamada açılmamışsa bu hatayı verir. Şifrenizi hatırlayana dek oraya giremeyecekseniz. Sonsuza dek....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı