B behzt_t Zeptopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 Şifremi unuttuma basınca doğrulama ve e-posta istiyor ikisini de yapıyorum ve CAPTCHA doğrulamasını yapınca doğrulama geçersiz yazıyor yardım edin hesabı doldurmuştum.
Şifremi unuttuma basınca doğrulama ve e-posta istiyor ikisini de yapıyorum ve CAPTCHA doğrulamasını yapınca doğrulama geçersiz yazıyor yardım edin hesabı doldurmuştum.
R roni008 Centipat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemici : Ryzen 5 5600 Ekran Kartı : Asus RTX 4060 Dual Ram : XPG Gammix D30 3200 MHz 8×2 16 GB Anakart : Asus Prime B550M-K SSD : MLD M300 256 GB HDD : WD Blue 500 GB Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Tarayıcınızdan Steam'e girin oradan şifremi unuttum yapın bende öyle yapınca doğrulamayı kabul etmişti
Tarayıcınızdan Steam'e girin oradan şifremi unuttum yapın bende öyle yapınca doğrulamayı kabul etmişti
B behzt_t Zeptopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 roni008 dedi: Tarayıcınızdan Steam'e girin oradan şifremi unuttum yapın bende öyle yapınca doğrulamayı kabul etmişti Genişletmek için tıkla... sağolasın reis
roni008 dedi: Tarayıcınızdan Steam'e girin oradan şifremi unuttum yapın bende öyle yapınca doğrulamayı kabul etmişti Genişletmek için tıkla... sağolasın reis