ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 E-posta yazıyorum robot musun kısmını geçemedim. Ne yapacağım?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #2 Nasıl geçemiyorsunuz ya robot kısmını? Robot musunuz hocam?
Chengiz Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 Sürekli yap kısmı. O sorgulama Bug'lı. Sonrasında aşağıdakilerden hangisi yangın musluğudur gibi sorular gelince cevaplayın geçer böylece.
Sürekli yap kısmı. O sorgulama Bug'lı. Sonrasında aşağıdakilerden hangisi yangın musluğudur gibi sorular gelince cevaplayın geçer böylece.
mayuice Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 Robot musunuz hocam ne demek geçemedim? Aeronight dedi: Nasıl geçemiyorsunuz ya robot kısmını? Robot musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Tüh yetişemedim benden önce yazıldı be.
Robot musunuz hocam ne demek geçemedim? Aeronight dedi: Nasıl geçemiyorsunuz ya robot kısmını? Robot musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Tüh yetişemedim benden önce yazıldı be.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.941 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Temmuz 2023 #5 ulman dedi: E-posta yazıyorum robot musun kısmını geçemedim. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Steam mobil yüklü ise qr kod ile giriş yapabilirsiniz.
ulman dedi: E-posta yazıyorum robot musun kısmını geçemedim. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Steam mobil yüklü ise qr kod ile giriş yapabilirsiniz.