Şifremi yanlışlıkla Google'a yapıştırdım

Makaleler
1
Daha fazla  
Şifreyi kopyalayıp yapıştırdıktan sonra başka bir metin kopyalayıp Google'da aratacaktım ama kopyalayamamışım ve şifreyi Google'a yapıştırıp aratmış oldum.

Google geçmişinden ve tarayıcı geçmişinden aramayı sildim. Tarayıcı olarak Opera kullanıyorum. Şifrem gitmemesi gereken bir yere gitmiş midir? Değiştirmeli miyim?

Aslında olay daha da karışık. Şifreyi değil 2FA yedek kodlarını yanlışlıkla Google'a yapıştırdım. Bunları değiştirmek daha zahmetli. Yoksa uğraşmayıp direkt şifreyi değiştirecektim.

Google'a güveniyorum ama işin içinde Opera da var :(. Arama verilerini topluyorlar mıdır? Ne yapmalıyım?

O verileri o tarayıcıda kullanıyorsunuz zaten, almak istese çoktan alır. Opera ziyaret ettiğiniz site bilgilerini anonim olarak gönderir, yazdığınız bilgileri ve girdiğiniz şifreleri göndermez.
Google'a yapıştırınca url olarak göndermiş oldum aslında, url de çıkıyor yaptığımız aramalar. Yine de hesap ile ilişkilendirilip kullanılma olasılığı düşük tabi.

Her şeyini girdiğin tarayıcıya 2FA kodunu yapıştırdın diye mi korkuyorsun. Çalsalar her şeyini çalmışlardı zaten çoktan çok saçma bir şey sorduğun soru.
Arama olarak gönderince adreste de çıkıyor. Ziyaret edilen siteleri anonim olarak topluyor olabilirler. Form verileri POST ile gönderiliyor. Bunları kaydetseler skandal olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı