Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.026 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #11 11_eymwn_13 dedi: Biraz daha araştırıp yazıyorum küçük bir deney sonucunda ininal şu an kapalı bbdk lisansı iptal bu yüzden beklemen gerekli sadece hesaba giriş çıkış var şifreni değiştiremezsin. NFC'li telefonu olmayanlar Papara'yı kullanamaz. Genişletmek için tıkla... O yuzden ön odemeli degil normal kart kullanamk cok daha iyi ben iş bankasında maximuma gectim annemşn adı ustune.
11_eymwn_13 dedi: Biraz daha araştırıp yazıyorum küçük bir deney sonucunda ininal şu an kapalı bbdk lisansı iptal bu yüzden beklemen gerekli sadece hesaba giriş çıkış var şifreni değiştiremezsin. NFC'li telefonu olmayanlar Papara'yı kullanamaz. Genişletmek için tıkla... O yuzden ön odemeli degil normal kart kullanamk cok daha iyi ben iş bankasında maximuma gectim annemşn adı ustune.
11_eymwn_13 Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650-intel i7 10.nesil-16 gb ram-1 tb hdd-120gb ssd-laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2025 #12 Wedqt dedi: İninala bir şekilde girdim ama hiçbir işlem yaptırmıyor. Genişletmek için tıkla... Lisans iptali var.
Wedqt dedi: İninala bir şekilde girdim ama hiçbir işlem yaptırmıyor. Genişletmek için tıkla... Lisans iptali var.