Şifresi unutulan Android tablet nasıl sıfırlanır?

Tuşlar bozulmuş
Hocam yapıyorum fakat dediğiniz seçenekler karşıma gelmiyor direkt tablet açılıyor

Bütün kombinastonlarını denedim hocam

Hepsini tek tek denedim hocam hiçbirinde reset ekranı gelmedi

Hocam bu da olmadı anlamadım gitti

Tuşlar bozulmuş
Hayır değil ses açıp kapayabiliyorum

Tabletin modelini öğren hard reset diye arat.
Maalesef hiçbir video veya kaynak yok

Hocam bu da sizden farklı bir şey söylemiyor ki. Ses açma power tuşuna basın diyor basıyorum olmuyor

Hatta yorumlara bakarsanız birkaç kişi daha yapamamış

Hocam bu da sizden farklı bir şey söylemiyor ki. Ses açma Power tuşuna basın diyor basıyorum olmuyor.

Hatta yorumlara bakarsanız birkaç kişi daha yapamamış.

Hocam o halde, bir yerden Type-C veya şarj soketinin türü ne ise dönüştürücü alıp bilgisayara bağladıktan sonra oradan Android'i sıfırlamanız gereklidir.

Hocam o halde, bir yerden Type-C veya şarj soketinin türü ne ise dönüştürücü alıp bilgisayara bağladıktan sonra oradan Android'i sıfırlamanız gereklidir.
Hocam o işlemi nasıl yapacağım? Tableti bilgisayara bağlıyorum fakat bilgisayarda bağlı olduğu gözükmüyor.

Bilgisayara kapalı ya da açık bağlayınca herhangi bir aygıt bağlantı sesi geliyor mu?
Merhaba, bende arkadaş ile aynı sorunu yaşıyorum hiçbir şekilde reset ekranı gelmiyor. Bilgisayara bağladığım zaman aygıt sesi geliyor, acaba bir çözümü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…