Şifresi unutulan Android telefon nasıl açılır?

Hakooo

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Eski bir telefon vardı ve şifresini unuttuk bunu nasıl açabiliriz? Bir yerde PC'yi bağlayarak falan açıyorlardı böyle bir şey mümkün mü?

Format atmanız lazım, ses açma ve güç tuşuna basınca sanırım sıfırlama ekranı geliyordu.

Usb debugging i zamanında açtıysan pc ye takip verileri kurtarıp format atabilirsiniz. Telefonunun modeli nedir?

huawei mate 10 lite.
O telefonda USB Debugging açık değil ise muhtemelen bilgisayara taktığınız zaman verilerinizi göstermez ama genede deneyin. HiSuite indirip telefonun verilerini kurtarabilirsiniz (Telefonu PC ye taktığınızda zaten otomatikmen HiSuite indirme paneli çıkar karşınıza)

Hocam bu sefer de ailem boş ver uğraşma gitsin dedi. Bende yukarıdaki arkadaşın dediği gibi format atacaktım ama format atmak için format at bastığımda bir şey bir şey yazın diyor, ama ekranın orası gözükmüyor kırık olduğundan dolayı. Bunu nasıl sıfırlayacağım ben?

Söyle bir ekran çıkacak karşına, ses tuşları aşağı/ yukarı yapiyor, güç düğmesine basınca seçmiş oluyorsun, oradan wipe data/factory reset e tıkla, ama tavsiye etmem. Ben sildim resimleri çok pişman oldum, HiSuite ile acmayi dene istersen

Hocam yaptım artık sağ olasın ama telefonu kurarken hata veriyor illa Google hesabı gir diyor giriyorum telefonun sahibi hesabını girsin diyor bu ne iştir anlamadım vallahi.

Hocam yaptım artık sağ olasın ama telefonu kurarken hata veriyor illa Google hesabı gir diyor giriyorum telefonun sahibi hesabını girsin diyor bu ne iştir anlamadım vallahi.

Telefon'da hangi Gmail hesabı kayıtlıysa onu gireceksiniz, olmaz ise FRP bypass yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…