I ILuwc Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 Eski masaüstü bilgisayarın şifresini unuttum. Bilgisayarı nasıl açacağım? Mecbur kalırsam sıfırlayacağım Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2023
Eski masaüstü bilgisayarın şifresini unuttum. Bilgisayarı nasıl açacağım? Mecbur kalırsam sıfırlayacağım
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Açamazsın ama flash belleğe Pardus yükleyip çalışan ile girerseniz dosyalarınızın yedeğini alıp bilgisayarı sıfırlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Açamazsın ama flash belleğe Pardus yükleyip çalışan ile girerseniz dosyalarınızın yedeğini alıp bilgisayarı sıfırlayabilirsiniz.
B bombili Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 801 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 Pardus şart değil, Ubuntu da yeterli olur. Sadece açılışta kurmayın try seçeneği ile ilerleyin. Artı 0 Eksi
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 bombili dedi: Pardus şart değil, Ubuntu da yeterli olur. Sadece açılışta kurmayın try seçeneği ile ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Aynısını bende söyledim zaten? Artı 0 Eksi
bombili dedi: Pardus şart değil, Ubuntu da yeterli olur. Sadece açılışta kurmayın try seçeneği ile ilerleyin. Genişletmek için tıkla... Aynısını bende söyledim zaten?
Dusty Hectopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #5 Ophrack ile bunu yapabilirsin Recep Baltaş bunu daha önceden paylaştı linki alta bırakıyorum. Technopat Windows Şifresi Kırma Artı 0 Eksi
Ophrack ile bunu yapabilirsin Recep Baltaş bunu daha önceden paylaştı linki alta bırakıyorum. Technopat Windows Şifresi Kırma
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.336 Makaleler 2 Çözümler 7 26 Mart 2023 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et