8 853423 Picopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 18 16 Kasım 2024 #1 Geçenlerde Samsung A32 cihazın desen kilidini unuttum, binbir yol denedim ancak yine de kıramadım kilidi. Aklıma Custom ROM kurmak geldi. Şifresini bilmediğimiz için erişemediğimiz bir telefona Custom ROM kurabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2024
Geçenlerde Samsung A32 cihazın desen kilidini unuttum, binbir yol denedim ancak yine de kıramadım kilidi. Aklıma Custom ROM kurmak geldi. Şifresini bilmediğimiz için erişemediğimiz bir telefona Custom ROM kurabilir miyiz?
qalax Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 148 Çözümler 3 16 Kasım 2024 #2 853423 dedi: Geçenlerde Samsung A32 cihazın desen kilidini unuttum, binbir yol denedim ancak yine de kıramadım kilidi. Aklıma Custom ROM kurmak geldi. Şifresini bilmediğimiz için erişemediğimiz bir telefona Custom ROM kurabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurmak yerine factory reset atamıyor musunuz? Samsung'un yeni cihazlarına pek hakim değilim ama factory reset atılabiliyor olması lazım.
853423 dedi: Geçenlerde Samsung A32 cihazın desen kilidini unuttum, binbir yol denedim ancak yine de kıramadım kilidi. Aklıma Custom ROM kurmak geldi. Şifresini bilmediğimiz için erişemediğimiz bir telefona Custom ROM kurabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Custom ROM kurmak yerine factory reset atamıyor musunuz? Samsung'un yeni cihazlarına pek hakim değilim ama factory reset atılabiliyor olması lazım.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 16 Kasım 2024 #3 853423 dedi: Geçenlerde Samsung A32 cihazın desen kilidini unuttum, binbir yol denedim ancak yine de kıramadım kilidi. Aklıma Custom ROM kurmak geldi. Şifresini bilmediğimiz için erişemediğimiz bir telefona Custom ROM kurabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Cihazın Bootloader'i açılırsa cihaz sifirlaniz. O yüzden mümkün değil. Custom ROM kursan bile alamazsın dosyalarini.
853423 dedi: Geçenlerde Samsung A32 cihazın desen kilidini unuttum, binbir yol denedim ancak yine de kıramadım kilidi. Aklıma Custom ROM kurmak geldi. Şifresini bilmediğimiz için erişemediğimiz bir telefona Custom ROM kurabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Cihazın Bootloader'i açılırsa cihaz sifirlaniz. O yüzden mümkün değil. Custom ROM kursan bile alamazsın dosyalarini.