Şifresi unutulan Gmail hesabına nasıl giriş yapılır?

cancannyse51

Femtopat
Daha fazla  
Hesabımın şifresini unuttum ama telefonum Gmail hesabıma kayıtlı şifremi unuttum diyorum kod gönderiyor giriyorum kodu sonra da şifresini unuttuğum Gmail hesabına kod gönderiyor ne yapabilirim? Bütün bilgilerim o hesabın içinde.

Başıma aynısı geldi. Bir şey yapamazsın, geçmiş olsun. Google'a da ulaşmak çok zor.

Telefona kod geliyorsa neden bir daha maile kod gidiyor?
Burada bir hata var.
Telefona gelen kodu doğru giriyor isen seni yeni şifre ekranına atması lazım.

Zaten içindeki hesaplarımı kurtarabilsem bir daha girmeyeceğim Gmail'e Google falan.
Tarayıcıdan dolayı olabilir mi acaba başka tarayıcıyla deneyin bende de bazı tarayıcılarla olmuyordu.

Yine aynı sorun kurtarmak istediğim hesaba atıyor kodu...

Hesabınızın kurtarma e-postası yok veya başka bir cihazda aktif bir oturumunuz var. Bu sebeple kod mailin kendisine gidiyor.
Google sadece telefon numarası ile kimseye giriş vermiyor. Bir kurtarma e-postası da istiyor. Size tavsiyem, bir dahakine cihazlardan manuel olarak çıkış yapıp, sonra formatlamanız. Ayrıca telefon ve kurtarma e-postası gibi faktörlere de güvenmeyip, mutlaka bir güvenlik anahtarı ekleyin. Hesabınız çalındığında ya da tekrar kaybettiğinizde daha hızlı erişebilirsiniz. Benim de başıma gelen bir şey olduğu için oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…