Şifresi unutulan Google hesabına nasıl erişilir?

BrEfLst

Kilopat
Daha fazla  
General Mobile telefonuma eski hesabımı senkronize etmişim fakat ben ne Google hesabımı ne şifremi hatırlıyorum. Sıfırladıktan sonra bir türlü giremedim. Nasıl düzeltebilirim?

Şifremi unuttumdan telefon numarası kurtarma e postası varsa Facebook bağlantısı bunları deneyin.

E-posta adreslerine kurtarma e-postası eklediysen kolayca kurtarabilirsin. Tüm e-posta adreslerine kurtarma e-postası tanımlaman çok iyi olur, yapmadıysan yap.

E-posta adreslerine kurtarma e-postası eklediysen kolayca kurtarabilirsin. Tüm e-posta adreslerine kurtarma e-postası tanımlaman çok iyi olur, yapmadıysan yap.

Ben önceki Gmail'imi de bilmiyorum yani Gmail'siz girmenin bir yolu yok mu acaba?

Unuttuğun bir e-posta adresinin şifresini sıfırlamak için bildiğim 2 çözüm var. 1. çözüm zaman yolculuğu 2. çözüm hafızan. 1. çözümü yapamayacağın için, 2. çözümden yola çıkıp e-posta adresini hatırlamaya çalışmalısın. E-posta adresini oluştururken eğer e-posta adresini kendin belirlediysen hatırlaman çok kolay olur. Eğer Google'ın otomatik olarak önerdiği bir e-posta seçtiysen işin zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…