Instagram Şifresi unutulan hesaba girememek

ghostman01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Instagram hesabımın şifresini unuttum. Hesabımda çift doğrulama var, e-mail kayıtlı değil, numaram kayıtlı. Fakat “şifremi unuttum” yapınca karşıma sadece “şifre ile giriş yap” ya da “selfie videosu ekle” çıkıyor. Ekledim fakat fotoğrafım olmadığı için kabul etmedi. Ne yapsam olmuyor, kod gönder seçeneği bile yok. Desteğe giriyorum, yine “şifremi unuttum” seçeneğine atıyor.

İnstagram destek ile iletişime geçiniz. Help Center Giriş ve Şifre Sorunları → Hesabıma erişemiyorum seçeneği. Buradan form doldururken detaylı açıklama yaz: “E-mail kaydı yok, telefonum kayıtlı, selfie video yok. Lütfen hesabımı doğrulamam için başka yol sağlayın.

Instagram destek ile iletişime geçiniz. Help Center giriş ve şifre sorunları → hesabıma erişemiyorum seçeneği. Buradan form doldururken detaylı açıklama yaz: “e-mail kaydı yok, telefonum kayıtlı, selfie video yok. Lütfen hesabımı doğrulamam için başka yol sağlayın.

Hocam hesabıma giriş yapamıyorum diye bir seçenek çıkıyor yine şifre mi unuttum'a atıyor.

Instagram'ın kendi destek merkezine yazmanı öneririm.

Nasıl yazacağım.

Biri yardımcı olsun kafayı yiyeceğim.

Hocam hesabıma giriş yapamıyorum diye bir seçenek çıkıyor yine şifre mi unuttum'a atıyor.

Nasıl yazacağım.

Biri yardımcı olsun kafayı yiyeceğim.
Instagram uygulamasını aç > Sağ altta profiline gir > Sağ üst köşede menüsüne bas > Ayarlar ve gizlilik seçeneğini seç > Aşağı kaydır → Yardım bölümünü bul > Burada: Yardım Merkezi Sorun Bildir Destek talepleri menüsü çıkacak.

Instagram uygulamasını aç > sağ altta profiline gir > sağ üst köşede menüsüne bas > ayarlar ve gizlilik seçeneğini seç > aşağı kaydır → yardım bölümünü bul > burada: Yardım merkezi sorun bildir destek talepleri menüsü çıkacak.

Hocam profilime giremiyorum nasıl desteğe bağlanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı