Şifresi unutulan Instagram hesabına nasıl giriş yapılır?

gokdeniz1923

Decapat
Daha fazla  
Instagram hesabımın şifresini unuttum bağlı mail hesabına ulaşamıyorum. Bağlı telefon numarası eski numaram. Bu hesabı nasıl kurtarırım?

Instagram hesabımın şifresini unuttum bağlı mail hesabına ulaşamıyorum. Bağlı telefon numarası eski numaram. Bu hesabı nasıl kurtarırım?
Eğer maili biliyorsanız Gmail üzerinden oturum açmaya çalışın, mailde şifremi unuttum diyerek şuan kullandığınız telefon numarasını yazarak kod gönderin( kod veya tıklamalı 2 basamaklı sayı geliyor). Fakat bunu yapmak için 2 basamaklı doğrulama aktif olmamalı. Ondan sonra o maile oturum açılırsa instangrama maille giriş yaparak şifremi unuttum diyerek şifremi yenile kısmında oturum açtığınız maili yazarak mailinize kod gelmesini sağlayabilirsiniz. Bununla beraber şifrenizi yenilersiniz ve hesaba giriş yaparsınız. Bu şekilde deneyin.

Eğer maili biliyorsanız Gmail üzerinden oturum açmaya çalışın, mailde şifremi unuttum diyerek şu an kullandığınız telefon numarasını yazarak kod gönderin( kod veya tıklamalı 2 basamaklı sayı geliyor). Fakat bunu yapmak için 2 basamaklı doğrulama aktif olmamalı. Ondan sonra o maile oturum açılırsa instangrama maille giriş yaparak şifremi unuttum diyerek şifremi yenile kısmında oturum açtığınız maili yazarak mailinize kod gelmesini sağlayabilirsiniz. Bununla beraber şifrenizi yenilersiniz ve hesaba giriş yaparsınız. Bu şekilde deneyin.

Mail hesabı sadece telefon numarama bağlı şifremi unuttum yapıyorum kod geliyor yazıyorum bu cihaz tanınmadı gibi bir şey diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı