Şifresi unutulan iPad için ne yapılmalı?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, eski bir IPad'im vardı. 4 aydır şarj etmiyordum, az önce şarja taktım, açıldı. Şifre soruyor ancak %99 emin olduğum 4-5 şifreyi de yanlış kabul etti ve yavaştan kilitlenme yoluna gidiyor. En büyük sorunu ise yeni IPad'imi senkronize edebilmek için ICloud'dan çıkmıştım, yani iCloud yardımı ile kurtarabileceksem bile artık kurtarabileceğimi sanmıyorum. Sıfırlamak ise en büyük sorun çünkü tüm fotoğraflarım, oyun kayıtlarım ve çoğu dosyam içinde. Kitlenmeden izleyebileceğim bir yol var mı? Önceden böyle kitlemiştim, iTunes uygulaması ile sıfırlayarak kurtarabilmiştim, tekrar tecrübe etmek istemiyorum Teşekkürler.

Hocam bulursanız bana söyleyin aynı durum bende de geçerli.

iCloud hesabınızda bu cihaza ait yedek vardır buradan yedeğinizi kontrol edin.
Var ise sıfırlayın.
Diğer türlü cihazı sıfırlamadan açmak zor olacaktır.

iCloud hesabınızda bu cihaza ait yedek vardır buradan yedeğinizi kontrol edin.
Var ise sıfırlayın.
Diğer türlü cihazı sıfırlamadan açmak zor olacaktır.
Bu yedek tüm uygulamalardaki yedeklemeleri içerir mi? Birde en son ne zaman yedeklendiğine dair bir veri alabiliyor muyum iTunes üzerinden?

Apple storelara gerekli bilgilerle giderseniz açarlar belki

Tüm uygulamalar için yedekleme açık ise evet alınıyordur.
Alındığı tarihte bellidir ama eski cihazın yedeği olduğuna dikkat edin.
İçimde kalan 1-2 şifre daha var, bu denemeleri de yapıp kitledikten sonra da aynı işlemleri yapabiliyorum diye biliyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…