maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 14 Haziran 2023 #11 Kuznimin IPhone'una olmuştu Apple'ı arayınca kişisel bilgiler alıp kilidi açmışlardı.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #12 Muz_Men dedi: E mail ne? Atayım Genişletmek için tıkla... Ne atacaksınız?
Muz_Men Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #13 maraushi dedi: Kuznimin IPhone'una olmuştu Apple'ı arayınca kişisel bilgiler alıp kilidi açmışlardı. Genişletmek için tıkla... Kim? Rufiq Cavadov dedi: Ne atacaksınız? Genişletmek için tıkla... Gmail işte destek ekibine
maraushi dedi: Kuznimin IPhone'una olmuştu Apple'ı arayınca kişisel bilgiler alıp kilidi açmışlardı. Genişletmek için tıkla... Kim? Rufiq Cavadov dedi: Ne atacaksınız? Genişletmek için tıkla... Gmail işte destek ekibine
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 15 Haziran 2023 #14 Muz_Men dedi: Kim? Gmail işte destek ekibine Genişletmek için tıkla... Kuzenimin iPhone'unun şifresini unutmuştu. Kablo ile bilgisayara bağlayıp iTunes ile kilidini açmıştım.
Muz_Men dedi: Kim? Gmail işte destek ekibine Genişletmek için tıkla... Kuzenimin iPhone'unun şifresini unutmuştu. Kablo ile bilgisayara bağlayıp iTunes ile kilidini açmıştım.
Muz_Men Femtopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #15 maraushi dedi: Kuzenimin iPhone'unun şifresini unutmuştu. Kablo ile bilgisayara bağlayıp iTunes ile kilidini açmıştım. Genişletmek için tıkla... Benimki Gmail şifresi ana ekran değil
maraushi dedi: Kuzenimin iPhone'unun şifresini unutmuştu. Kablo ile bilgisayara bağlayıp iTunes ile kilidini açmıştım. Genişletmek için tıkla... Benimki Gmail şifresi ana ekran değil
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 19 Çözümler 28 15 Haziran 2023 #16 Muz_Men dedi: Benimki Gmail şifresi ana ekran değil Eki Görüntüle 1821604 Genişletmek için tıkla... Keşke buraya kadar getirmeseysiniz. O zaman itunes ile bir şansımız olabilirdi. Ama iş işten geçmiş siz yine de Apple'ı arayın cihazı aldığınız kart bilgileri vb gibi şeylerle sahibinin siz olduğunuzu kanıtlarsanız cihazı açabilirler.
Muz_Men dedi: Benimki Gmail şifresi ana ekran değil Eki Görüntüle 1821604 Genişletmek için tıkla... Keşke buraya kadar getirmeseysiniz. O zaman itunes ile bir şansımız olabilirdi. Ama iş işten geçmiş siz yine de Apple'ı arayın cihazı aldığınız kart bilgileri vb gibi şeylerle sahibinin siz olduğunuzu kanıtlarsanız cihazı açabilirler.