Şifresi unutulan iPhone 6' nasıl açılır?

SteelEagle

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. iPhone 6 telefonun şifresini unuttum. İçindeki veriler lazım olduğu için iCloud ile sıfırlayamıyorum. Cihaz yeniden başlatıldığı için Touch ID'yi de kabul etmiyor. Şifreyi bilmediğim için Jailbreak gibi yöntemler de işe yaramıyor sanırım. Telefonu açabilmemin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. iPhone 6 telefonun şifresini unuttum. İçindeki veriler lazım olduğu için iCloud ile sıfırlayamıyorum. Cihaz yeniden başlatıldığı için Touch ID'yi de kabul etmiyor. Şifreyi bilmediğim için Jailbreak gibi yöntemler de işe yaramıyor sanırım. Telefonu açabilmemin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Yazılım.

Cihazı sıfırlayıp kurulum aşamasında iCloud hesabını girdiğinde yedeklediğin verilerine erişebilirsin. Bunun dışında cihazı açmanın şansı yok şifreyi hatırlamaktan başka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı