OmerSubs Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 244 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #11 T3tracon dedi: Almayacağım hocam. Cihaz sorunluymş. USB görmediği için format atamamışlar. Genişletmek için tıkla... Daha hiç kullanılmamış cihazın USB'sinin bozuk olması da bir enteresan açıkçası. Ancak, hatırlatmakta fayda var: Format atmak için USB belleğe gerek yok. Fiyatı mâkul seviyedeyse alınıp tamir ettirilebilir.
T3tracon dedi: Almayacağım hocam. Cihaz sorunluymş. USB görmediği için format atamamışlar. Genişletmek için tıkla... Daha hiç kullanılmamış cihazın USB'sinin bozuk olması da bir enteresan açıkçası. Ancak, hatırlatmakta fayda var: Format atmak için USB belleğe gerek yok. Fiyatı mâkul seviyedeyse alınıp tamir ettirilebilir.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #12 Tamir ettirecek ne bütçem var ne de zamanım hocam öğrenciyim. Uğraşmak istemiyorum. Bu ilandna vazgeçtim. Yardımınız için teşekkür ederim.
Tamir ettirecek ne bütçem var ne de zamanım hocam öğrenciyim. Uğraşmak istemiyorum. Bu ilandna vazgeçtim. Yardımınız için teşekkür ederim.
OmerSubs Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 244 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #13 T3tracon dedi: Tamir ettirecek ne bütçem var ne de zamanım hocam öğrenciyim. Uğraşmak istemiyorum. Bu ilandna vazgeçtim. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Öyleyse alınmaması daha doğru. Rica ederim.
T3tracon dedi: Tamir ettirecek ne bütçem var ne de zamanım hocam öğrenciyim. Uğraşmak istemiyorum. Bu ilandna vazgeçtim. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Öyleyse alınmaması daha doğru. Rica ederim.
R RoMaNTiC Megapat Katılım 15 Haziran 2013 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #14 T1xon dedi: Monterey USB'si hazırlayıp format atın hiçbir sorun çıkartmaz Genişletmek için tıkla... hocam konuyu hortlatıyorum ama yeni modellerde icloud şifresini atlatmanın yolu yok diye biliyordum kaynak video verebilir misin ? Son düzenleme: 1 Mart 2023
T1xon dedi: Monterey USB'si hazırlayıp format atın hiçbir sorun çıkartmaz Genişletmek için tıkla... hocam konuyu hortlatıyorum ama yeni modellerde icloud şifresini atlatmanın yolu yok diye biliyordum kaynak video verebilir misin ?
ddarkbrother20 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 156 15 Mart 2025 #15 OmerSubs dedi: Recovery mode’da tekrar kurulum yapınca yeni icloud hesabı istiyor kısaca yeni bir şifre koyabilirsin ancak sahibi şifresini unuttuysa icloud hesabını kullanarak o şifre olayını düzeltebilirdi. Çalıntı olmasın? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu detaylıca anlayabilir misin lütfen. Air m1 modeli için uygulamaya çalışıyorum ama ne yazık ki olmuyor.
OmerSubs dedi: Recovery mode’da tekrar kurulum yapınca yeni icloud hesabı istiyor kısaca yeni bir şifre koyabilirsin ancak sahibi şifresini unuttuysa icloud hesabını kullanarak o şifre olayını düzeltebilirdi. Çalıntı olmasın? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu detaylıca anlayabilir misin lütfen. Air m1 modeli için uygulamaya çalışıyorum ama ne yazık ki olmuyor.