Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Selam arkadaşlar, ben e mailimin şifresini unuttum ve şu an giriş yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim? Çözümü bilen yazarsa sevinirim.
Selam arkadaşlar, ben e mailimin şifresini unuttum ve şu an giriş yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim? Çözümü bilen yazarsa sevinirim.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 12 Haziran 2023 #2 Şifremi unuttuma tıklayabilirsin.
M MgamerXX Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Mort4lResist4nce dedi: Selam arkadaşlar, ben e mailimin şifresini unuttum ve şu an giriş yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim? Çözümü bilen yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefon ile, şifremi unuttuma tıkla. Sonra oradan tel nonu gir kod gelecek onu gir sonra tamam işte oldu.
Mort4lResist4nce dedi: Selam arkadaşlar, ben e mailimin şifresini unuttum ve şu an giriş yapmam gerekiyor. Nasıl yapabilirim? Çözümü bilen yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefon ile, şifremi unuttuma tıkla. Sonra oradan tel nonu gir kod gelecek onu gir sonra tamam işte oldu.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.515 Çözümler 18 12 Haziran 2023 #4 Eğer kurtarma e-postası ya da telefon numarası var ise kurtarabilirsin.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 Emin Dmr dedi: Eğer kurtarma e-postası ya da telefon numarası var ise kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç biri yok bu yüzden konu açtım. Mike_Wazowski dedi: Şifremi unuttuma tıklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orasını bende biliyorum ama ondan sonrası için hiçbir şey yapamıyorum çünkü kurtarma e postam ve telefon numaram yok.
Emin Dmr dedi: Eğer kurtarma e-postası ya da telefon numarası var ise kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç biri yok bu yüzden konu açtım. Mike_Wazowski dedi: Şifremi unuttuma tıklayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Orasını bende biliyorum ama ondan sonrası için hiçbir şey yapamıyorum çünkü kurtarma e postam ve telefon numaram yok.
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Daha önce o hesabınla telefonunda oturum açtıysan kurtarma şansın var.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Hypenoxtr dedi: Daha önce o hesabınla telefonunda oturum açtıysan kurtarma şansın var. Genişletmek için tıkla... Bu telefonumda açmadım ilk e postam olduğu için bu yeni telefonum o yüzden başka şansım yok mu?
Hypenoxtr dedi: Daha önce o hesabınla telefonunda oturum açtıysan kurtarma şansın var. Genişletmek için tıkla... Bu telefonumda açmadım ilk e postam olduğu için bu yeni telefonum o yüzden başka şansım yok mu?
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 Öyleyse bu durumda yapacak bir şey yok maalesef. Hesabını açtığın ilk anda telefon no veya başka bir mail servisinin e-postası ile doğrulamalıydın.
Öyleyse bu durumda yapacak bir şey yok maalesef. Hesabını açtığın ilk anda telefon no veya başka bir mail servisinin e-postası ile doğrulamalıydın.
Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #9 Hypenoxtr dedi: Öyleyse bu durumda yapacak bir şey yok maalesef. Hesabını açtığın ilk anda telefon no veya başka bir mail servisinin e-postası ile doğrulamalıydın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağolun cevaplarınız için.
Hypenoxtr dedi: Öyleyse bu durumda yapacak bir şey yok maalesef. Hesabını açtığın ilk anda telefon no veya başka bir mail servisinin e-postası ile doğrulamalıydın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok sağolun cevaplarınız için.