Şifresi unutulan S24 FE veriler silinmeden nasıl kurtarılır?

WHT

Hectopat
Yer
İstanbul
Samsung S24FE telefonun şifresini unttum. Verileri vs kaybetmeden telefonun şifresini açabilir miyiz? Samsung ve Google hesaplarını biliyorum.
6 haneli bir pin koymuştum şifreyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifreyi çözmek için mecbur ya telefonu sıfırlamak gerekir ya da TWRP Recovery'den hallediliyor diye biliyorum. Fakat cihaz daha yeni ve güvenlik önlemleri aşıldığında garanti dışı kalır. Sıfırlamaktan başka bir çözümü yok sanırım.

TWRP Recovery'den hallediliyor diye biliyorum. Fakat cihaz daha yeni ve güvenlik önlemleri aşıldığında garanti dışı kalır.
Çok eski cihazlarda evet fakat yeni telefonlarda bootloader kilidi var. Hadi bootloaderi aştık diyelim bu seferde encryption ile karşılaşacak ve hafızayı sıfırlamadan giremeyecek.

Maalesef sıfırlamaktan başka seçeneğiniz yok.

1749069187907.png

1749069197338.png

Buradan telefonu sıfırlayıp direkt kullanabilir miyim? Yoksa sadece veriler mi silenecek.

PC'den cihazlarım menüsündeyim şu an.

Çok eski cihazlarda evet fakat yeni telefonlarda bootloader kilidi var. Hadi bootloaderi aştık diyelim bu sefer de encryption ile karşılaşacak ve hafızayı sıfırlamadan giremeyecek.

Maalesef sıfırlamaktan başka seçeneğiniz yok.

Hocam bu videodaki gibi resetlesem garanti dışı falan kalmaz değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Buradan telefonu sıfırlayıp direkt kullanabilir miyim? Yoksa sadece veriler mi silenecek.

Sıfırlanıyor, sıfırlandığı an veriler gider. İsterseniz sıfırlayabilirsiniz ama pek denemedim. Ben Recovery'e girip sıfırlamıştım.

Hocam bu videodaki gibi resetlesem garanti dışı falan kalmaz değil mi?

Hard reset atmanın garantiye bir etkisi olmaz hocam yapabilirsiniz.

@WHT hard reset atınca şifre gitmeyebilir. Google hesabı kaldırman lazım önce telefondan. Odin ile yeni bir yazılım atmayı deneyin şifre sıfırlanmazsa.

Sıfırlanıyor, sıfırlandığı an veriler gider. İsterseniz sıfırlayabilirsiniz ama pek denemedim. Ben Recovery'e girip sıfırlamıştım.

Hard reset atmanın garantiye bir etkisi olmaz hocam yapabilirsiniz.

Şifre sıfırlandı. Recovery'den sıfırladım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı