Sifresi unutulmus mail nasıl kurtarılır?

dehset adam

Hectopat
Daha fazla  
Gmail hesabimin sifresini unuttum, kurtarma e-postasi falan da kayitli değildi. Sifremi unuttum yapinca birkac adimdan sonra hesabin sizin oldugunu dogrulayamadik diyor. Bir caresi var mı? Nasıl alacağım bu hesabi?

Gmail hesabimin sifresini unuttum, kurtarma e-postasi falan da kayitli değildi. Sifremi unuttum yapinca birkac adimdan sonra hesabin sizin oldugunu dogrulayamadik diyor. Bir caresi var mı? Nasıl alacağım bu hesabi?

Google destek ekibiyle iletişime geçmeniz lazım.

Formdaki sorulara olabildiğince doğru ve eksiksiz cevaplar vermeye çalıştınız mı?

Google destek ekibiyle iletişime geçmeniz lazım.

Formdaki sorulara olabildiğince doğru ve eksiksiz cevaplar vermeye çalıştınız mı?

Hocam ban vardi yazamadim kusura bakmayin. Evet formda zaten pek soru sormadi kurtarma e postasi istedi baska bir yol dene deyince dogrulayamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…