Şifresini unuttuğum Facebook hesabı nasıl silinir?

oTrqsh

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, küçükken açtığım bir Facebook hesabı var. E-posta şifre falan hatırlamıyorum ama fotoğrafında benim fotoğrafım var, YouTube'da da yüzümü paylaştığım bir kanal vardı ve kanalı olmasa bile destekle iletişime geçerek videoyu sildirebildim. Facebook'ta bunun gibi bir sistem mevcut mudur?

Destekle iletişime geç. Ya da yeni hesap aç, eskisinin kopyası olsun. Eski hesabım diye silinmesini talep et.

Hocam ben küçükken açtığım hesabımı kendi sayfamda farklı küçüklük fotoğraflarımı koyup beni veya başkasına taklit ediyor diye göndermiştim öyle yaparsanız silerler.

Hocam ben küçükken açtığım hesabımı kendi sayfamda farklı küçüklük fotoğraflarımı koyup beni veya başkasına taklit ediyor diye göndermiştim öyle yaparsanız silerler.

Vallahi hocam beni taklit ediyor diyorum 0.42'de talebi oluşturuyorum 0.43'te reddediliyor
Destekle iletişime geç. Ya da yeni hesap aç, eskisinin kopyası olsun. Eski hesabım diye silinmesini talep et.
Link atabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…