D Dogofvet Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 C# şifreyi göstermek için her şeyi ayarladım falan ama şifreyi göster'e bastığımda "●" bu gözüküyor. Nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-11 163613.png 1,4 KB · Görüntüleme: 62
C# şifreyi göstermek için her şeyi ayarladım falan ama şifreyi göster'e bastığımda "●" bu gözüküyor. Nasıl düzeltirim?
Qubik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #2 Yazdığın fonkisyonu paylaşır mısın?
D Dogofvet Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 Qubik dedi: Yazdığın fonkisyonu paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... buyrun Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-11 164302.png 36,9 KB · Görüntüleme: 61
Qubik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 Else If'teki sorguyu baştaki sorguyla aynı yapıp != yapmayı denesene. Else if kullanmanıza gerek yok aslında zaten 2 durum var ortada. Sadece else kullanmak daha mantıklı olur.
Else If'teki sorguyu baştaki sorguyla aynı yapıp != yapmayı denesene. Else if kullanmanıza gerek yok aslında zaten 2 durum var ortada. Sadece else kullanmak daha mantıklı olur.
D Dogofvet Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 Qubik dedi: Else If'teki sorguyu baştaki sorguyla aynı yapıp != yapmayı denesene. Genişletmek için tıkla... ikisini de checked mı yapaym?
Qubik dedi: Else If'teki sorguyu baştaki sorguyla aynı yapıp != yapmayı denesene. Genişletmek için tıkla... ikisini de checked mı yapaym?
Qubik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #6 Dogofvet dedi: İkisini de checked mı yapaym? Genişletmek için tıkla... Evet ama şifreyi gösteren sorguda!= bulunsun demiştim. Ancak sadece else kullanmak daha iyidir bu durum için.
Dogofvet dedi: İkisini de checked mı yapaym? Genişletmek için tıkla... Evet ama şifreyi gösteren sorguda!= bulunsun demiştim. Ancak sadece else kullanmak daha iyidir bu durum için.
D Dogofvet Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #7 Qubik dedi: Evet ama şifreyi gösteren sorguda!= bulunsun demiştim. Ancak sadece else kullanmak daha iyidir bu durum için. Genişletmek için tıkla... tamamdır deneyeyim hemen Qubik dedi: Evet ama şifreyi gösteren sorguda!= bulunsun demiştim. Ancak sadece else kullanmak daha iyidir bu durum için. Genişletmek için tıkla... sadece else yaptım yine de olmadı
Qubik dedi: Evet ama şifreyi gösteren sorguda!= bulunsun demiştim. Ancak sadece else kullanmak daha iyidir bu durum için. Genişletmek için tıkla... tamamdır deneyeyim hemen Qubik dedi: Evet ama şifreyi gösteren sorguda!= bulunsun demiştim. Ancak sadece else kullanmak daha iyidir bu durum için. Genişletmek için tıkla... sadece else yaptım yine de olmadı
Qubik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #8 Dogofvet dedi: Tamamdır deneyeyim hemen Sadece else yaptım yine de olmadı Genişletmek için tıkla... Son yaptığın düzenleme ile birlikte kodu paylaşır mısın? Normalde olması lazım.
Dogofvet dedi: Tamamdır deneyeyim hemen Sadece else yaptım yine de olmadı Genişletmek için tıkla... Son yaptığın düzenleme ile birlikte kodu paylaşır mısın? Normalde olması lazım.
D Dogofvet Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #9 Qubik dedi: Son yaptığın düzenleme ile birlikte kodu paylaşır mısın? Normalde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım Qubik dedi: Son yaptığın düzenleme ile birlikte kodu paylaşır mısın? Normalde olması lazım. Genişletmek için tıkla... istersen bütün kodları paylaşabilirim Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-11 165602.png 31,9 KB · Görüntüleme: 46
Qubik dedi: Son yaptığın düzenleme ile birlikte kodu paylaşır mısın? Normalde olması lazım. Genişletmek için tıkla... Böyle yaptım Qubik dedi: Son yaptığın düzenleme ile birlikte kodu paylaşır mısın? Normalde olması lazım. Genişletmek için tıkla... istersen bütün kodları paylaşabilirim
Qubik Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #10 Yanlış olan kısım: TextBox2.UseSystemPasswordChar= false; Olması gereken: TextBox2.UseSystemPasswordChar = false;
Yanlış olan kısım: TextBox2.UseSystemPasswordChar= false; Olması gereken: TextBox2.UseSystemPasswordChar = false;