Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.112 Makaleler 2 Çözümler 28 14 Ocak 2024 #21 Wag7r dedi: Kullanmadım isim vardı bakamadım kod hala duruyor açmadım bile İade şansı olur mu? Keyi açmadım bile hala duruyor dost sence desteğe yazsam iade edip Steam alsam. Genişletmek için tıkla... Açmazsan iade edebilirsin bir ihtimal.
Wag7r dedi: Kullanmadım isim vardı bakamadım kod hala duruyor açmadım bile İade şansı olur mu? Keyi açmadım bile hala duruyor dost sence desteğe yazsam iade edip Steam alsam. Genişletmek için tıkla... Açmazsan iade edebilirsin bir ihtimal.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 14 Ocak 2024 #22 Wag7r dedi: Kullanmadım isim vardı bakamadım kod hala duruyor açmadım bile İade şansı olur mu? Keyi açmadım bile hala duruyor dost sence desteğe yazsam iade edip Steam alsam. Genişletmek için tıkla... Açmadıysanız keyler iade edilebiliyor.
Wag7r dedi: Kullanmadım isim vardı bakamadım kod hala duruyor açmadım bile İade şansı olur mu? Keyi açmadım bile hala duruyor dost sence desteğe yazsam iade edip Steam alsam. Genişletmek için tıkla... Açmadıysanız keyler iade edilebiliyor.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #23 Steam Deck'te oynamak için alınır mı? Acaba henuz almadım decki ama bu hafta almayı düşünüyorum.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #24 AhmetKonyaspor dedi: Açmadıysanız keyler iade edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ustam yardım şansın var mı ilgilenmek için pek vaktim yok siteyide tam bilmiyorum link falan varsa atar misin destek hattının, minnettar olurum.
AhmetKonyaspor dedi: Açmadıysanız keyler iade edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ustam yardım şansın var mı ilgilenmek için pek vaktim yok siteyide tam bilmiyorum link falan varsa atar misin destek hattının, minnettar olurum.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 14 Ocak 2024 #25 Wag7r dedi: Ustam yardım şansın var mı ilgilenmek için pek vaktim yok siteyide tam bilmiyorum link falan varsa atar misin destek hattının, minnettar olurum. Genişletmek için tıkla... Login - HRKGame.com - www.hrkgame.com
Wag7r dedi: Ustam yardım şansın var mı ilgilenmek için pek vaktim yok siteyide tam bilmiyorum link falan varsa atar misin destek hattının, minnettar olurum. Genişletmek için tıkla... Login - HRKGame.com - www.hrkgame.com
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #26 Wag7r dedi: Kullanmadım isim vardı bakamadım kod hala duruyor açmadım bile İade şansı olur mu? Keyi açmadım bile hala duruyor dost sence desteğe yazsam iade edip Steam alsam. Genişletmek için tıkla... Zor onunla uğraşmazlar
Wag7r dedi: Kullanmadım isim vardı bakamadım kod hala duruyor açmadım bile İade şansı olur mu? Keyi açmadım bile hala duruyor dost sence desteğe yazsam iade edip Steam alsam. Genişletmek için tıkla... Zor onunla uğraşmazlar
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 14 Ocak 2024 #27 Kartta para yoktu. Alamayacağım diye üzülmüştüm. Epic olduğunu öğrenince üzüntüm geçti.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #28 AhmetKonyaspor dedi: Login - HRKGame.com - www.hrkgame.com Eki Görüntüle 2084440 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim yardımın için.
AhmetKonyaspor dedi: Login - HRKGame.com - www.hrkgame.com Eki Görüntüle 2084440 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim yardımın için.
Yusuf Ilgaz Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #29 Silco dedi: Zor onunla uğraşmazlar Genişletmek için tıkla... Hocam indirim ne zaman biter? GamePass alacaktım onun yerine bunu mu almalıyım sizce
Silco dedi: Zor onunla uğraşmazlar Genişletmek için tıkla... Hocam indirim ne zaman biter? GamePass alacaktım onun yerine bunu mu almalıyım sizce
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 16 Ocak 2024 #30 Yusuf Ilgaz dedi: Hocam indirim ne zaman biter? GamePass alacaktım onun yerine bunu mu almalıyım sizce Genişletmek için tıkla... Gamepass'de al. 40 liraya 3 aylık kod satıyorlar oradan alabilirsin. Xbox Game Pass PC 3 Aylık Kod + Garanti - 1761862 | İtemsatış Satın aldığınızda 3 Aylık Xbox Game Pass Kodu teslim alacaksınız.&Uu İtemSatış'da www.itemsatis.com
Yusuf Ilgaz dedi: Hocam indirim ne zaman biter? GamePass alacaktım onun yerine bunu mu almalıyım sizce Genişletmek için tıkla... Gamepass'de al. 40 liraya 3 aylık kod satıyorlar oradan alabilirsin. Xbox Game Pass PC 3 Aylık Kod + Garanti - 1761862 | İtemsatış Satın aldığınızda 3 Aylık Xbox Game Pass Kodu teslim alacaksınız.&Uu İtemSatış'da www.itemsatis.com