A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #31 AhmetKonyaspor dedi: Gamepass'de al. 40 liraya 3 aylık kod satıyorlar oradan alabilirsin. Xbox Game Pass PC 3 Aylık Kod + Garanti - 1761862 | İtemsatış Satın aldığınızda 3 Aylık Xbox Game Pass Kodu teslim alacaksınız.&Uu İtemSatış'da www.itemsatis.com Genişletmek için tıkla... yanlış bilgi vermeyin Dosya Ekleri Screenshot_20240116_141607.jpg 182,8 KB · Görüntüleme: 49
AhmetKonyaspor dedi: Gamepass'de al. 40 liraya 3 aylık kod satıyorlar oradan alabilirsin. Xbox Game Pass PC 3 Aylık Kod + Garanti - 1761862 | İtemsatış Satın aldığınızda 3 Aylık Xbox Game Pass Kodu teslim alacaksınız.&Uu İtemSatış'da www.itemsatis.com Genişletmek için tıkla... yanlış bilgi vermeyin
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.821 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #32 Yusuf Ilgaz dedi: Hocam indirim ne zaman biter? Game Pass alacaktım onun yerine bunu mu almalıyım sizce. Genişletmek için tıkla... Bana göre oyun kiralamak saçma sonuçta senin olmayacak alternatif yöntem daha mantıklı geliyor yada satın alırdım.
Yusuf Ilgaz dedi: Hocam indirim ne zaman biter? Game Pass alacaktım onun yerine bunu mu almalıyım sizce. Genişletmek için tıkla... Bana göre oyun kiralamak saçma sonuçta senin olmayacak alternatif yöntem daha mantıklı geliyor yada satın alırdım.